Jak Twoja szkoła radzi sobie z przemocą ?- jakie skutki mają osoby które jej stosują?
Nie zdał u Was ktoś przez naganne zachowanie?
Czy zdarzyło Ci się aby nauczyciel Cię wyzywał, lub w bardzo konkretny sposób wyśmiał lub obraził? (pytanie skierowane także do osób ze studiów, czy profesor kiedyś Was obraził itd? ))
Uderzył Cię kiedyś nauczyciel lub kogoś z Twojego otoczenia?
lista tematów
Możesz także podać color=#FF0000 strona 1 z 2
Konto usunięte: Jak Twoja szkoła radzi sobie z przemocą ?- jakie skutki mają osoby które jej stosują?
U mnie w szkole nie było przemocy, w końcu szkoła z klasą..
Nauczyciel nie.
Konto usunięte: Czy zdarzyło Ci się aby nauczyciel Cię wyzywał, lub w bardzo konkretny sposób wyśmiał lub obraził?
Nie.
Konto usunięte: Jak Twoja szkoła radzi sobie z przemocą ?- jakie skutki mają osoby które jej stosują?
Czy zdarzyło Ci się aby nauczyciel Cię wyzywał, lub w bardzo konkretny sposób wyśmiał lub obraził? (pytanie skierowane także do osób ze studiów, czy profesor kiedyś Was obraził itd? ))
chodzę na studia ale jak narazie mam praktyki w podstawówce i gimnazjum i tak jak w wiekszosci szkól jest porozumienie z policją i sądem jezeli chodzi o przemoc itd. procedura jest jak w wiekszosci przypadków najpierw nauczyciel pozniej pedagog pozniej nauczyciel pedagog i rodzice. pogadanki typu nie mozna nie wolno itd. bądź konsekwencje typu zawieszenie w prawach ucznia bądź nawet wydalenie ze szkoly.
Nie przypominam sobie by ktos nie zdał z powodu zachowania.
Nie zdarzyl sie taki incydent jednak słyszalam ze na studiach na ktore uczeszczam jest jedna kobieta ktora kaze przy odpowiedzi kaze chowac sie za szafe badz pod biurko poniewaz jak ona twierdzi nie moze sie patrzec na studentów poniewaz robi jej sie niedobrze.
Nigdy mnie nie uderzyl jednak pamietam iz taki incydent rzeczywiscie rozegrał sie na moich oczach mimo ze uczen nie ponosil zadnej winy nawet zeby go ukarać slownie.
nic jednak nie dalo sie zrobic. bylam wtedy z 2 klasie podstawówki.
nie było mnie dawno w szkole...
ale nie nie było takich problemów
chociaż w podstawówce.. oficjalnie miałem mafię

nie
Konto usunięte: Czy zdarzyło Ci się aby nauczyciel Cię wyzywał, lub w bardzo konkretny sposób wyśmiał lub obraził? (pytanie skierowane także do osób ze studiów, czy profesor kiedyś Was obraził itd? ))
cóż....bywają nauczyciele.. którzy lubię czasami dowalić uczniowi tekstem..
jednak obydwie strony odbierają to jako żart
wyzwiska jako takie ..nie nie zdarzyło się
w LO nie.. w podstawówce tak ..
mojego kumpla spoliczkował 3 razy (ciekawa sytuacja)
a mnie ksiądz podniósł za uszy.... a żeby się smażył w piekle
...Ignorance is bliss...
Nie ma przemocy.
Nie zdarzyło się.
Obraził, wyzwał i wogóle. Jak byłam w podstawówce.
Ktoś z mojego otoczenia? Pewnie ;-). Nauczycielowi bym oddała, gdyby mnie oderzył ręką. Ale byłam bita wskaźnikiem czy liniją

Konto usunięte: Ktoś z mojego otoczenia? Pewnie ;-). Nauczycielowi bym oddała, gdyby mnie oderzył ręką. Ale byłam bita wskaźnikiem czy liniją
trzeba było oddać :)
RexMundi: w LO nie.. w podstawówce tak ..
mojego kumpla spoliczkował 3 razy (ciekawa sytuacja)
a mnie ksiądz podniósł za uszy.... a żeby się smażył w piekle
trzeba było to zgłosić
też tak było u mnie w szkole :D
ja w podstawówce byłam psichiczną, toksyczną koleżanką, która psychicznie się znęcała nad innymi. W gazecie nawet pisało o tym

Pani nauczyciel czy pani pedagog z pani będize? ;p
komisja wychowawcza, policja, wyrzucenie ze szkoły.
W zalezności od tego jak bardzo została druga osoba pobita.
Konto usunięte: Czy zdarzyło Ci się aby nauczyciel Cię wyzywał, lub w bardzo konkretny sposób wyśmiał lub obraził?
Tylko w żartach całą klasę. Nikt tego nie bierze na serio.
Nauczycielka klepnie książką ;d
kumpel zasłużył ... Ja tez bym oberwał..ale zdążyłem się schować w kabinie w wc
Po za tym.. uczniowie za dużo sobie pozwalają w szkole... czasy kiedy szkoła budziła szacunek, respekt już przeminęły
kiedyś to uczeń bał sie nauczycieli ..teraz jest odwrotnie .. a to źle.. źle dla szkoły i naszego społeczeństwa

...Ignorance is bliss...