sonia167
sonia167
  8 Septiembre 2008 (pierwszy post)

slyszlalam w wiadomosciahc ze od nastepnego roku szkolnego bedziemy miec tylko jedną godzine czy tam 2 godziny w-f w tygodniu a nastepne lekcje bedziemy sobie mogli wybrac...
Taniec
Turystyka.... itd... nie wiem........

SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: slyszlalam w wiadomosciahc ze od nastepnego roku szkolnego bedziemy miec tylko jedną godzine czy tam 2 godziny w-f w tygodniu a nastepne lekcje bedziemy sobie mogli wybrac... Taniec Turystyka.... itd... nie wiem........

no i?:zonk:
Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  8 Septiembre 2008

było by świetnie bo też coś takiego słyszałam ale wątpie żeby coś z tego było:(:(

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: slyszlalam w wiadomosciahc ze od nastepnego roku szkolnego bedziemy miec tylko jedną godzine czy tam 2 godziny w-f w tygodniu a nastepne lekcje bedziemy sobie mogli wybrac... Taniec Turystyka.... itd... nie wiem........

nic mi o tym nie wiadomo
...Ignorance is bliss...
monia7292
monia7292
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

Kiedy o tym mówili? Dziś ? :woot:
pinkmusic
pinkmusic
  8 Septiembre 2008
może jakieś pytanie rzucisz :and:
MaRtAMaRtUsIa17
MaRtAMaRtUsIa17
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Taniec

my mamy zajecia z muzyka :pavarotti:
candyFlame
candyFlame
  8 Septiembre 2008

Ehh ja tak mam. [ jeśli o to chodzi :P]
W mojej szkole jest basen, więc mam 1 godz pływania i 2 normalnego w-f.
Na 4 godzine mamy sobie wybrać jakieś zajecie, np. siatkówka, siłownia, aerobick itp. :P

6exMadziaaxe9
6exMadziaaxe9
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Turystyka.... itd... nie wiem........

mhm jeśli o mnie chodzi to bardzo lubię wf :tak:
i w ogóle pierwsze raz takie coś słyszę :woot:
pewnie zostanie tak jak jest ... ;-)
xenka89leszno
xenka89leszno
  8 Septiembre 2008

ale wymyślają... ja nie lubie wf i nie ćwicze...a za rok to juz bede miała koniec szkoły

asiwth
asiwth
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie słyszałam o tym. :woot:
xXSweetAngel1991Xx
xXSweetAngel1991Xx
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

niech zostanie tak jak jest
06Patka10
06Patka10
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

szczeze mowiec yebie mnie to
justisssia
justisssia
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

To się tyczy gimnazjum, liceum, wszystkich szkół?
Mi to i tak szczerze powiedziawszy obojętne.
WrednaMisia
WrednaMisia
  8 Septiembre 2008

Nic mi o tym nie wiadomo :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.