uzak
uzak
  7 Septiembre 2008 (pierwszy post)
:nutki: :nutki: :nutki:

Witojcie :ninja:

Od kilku dni zastanawiam się nad kilkoma sprawami.
Mianowicie przechodząc do tematu bez zbędnego rozwodzenia sie nad wstępem:

1. Jeżeli większość z was tak bardzo nie lubi szkoły, to dlaczego tak wiele osób nie otrzymuje promocji do klasy następnej?
Przeciez to zupełnie nielogiczne.. Jeżeli sie czegos nie lubi to stara sie jak najszybciej to zalatwic i miec spokój. :woot:
Coraz to inne poglądy na życie ma ta dzisiejsza młodzież.
2. Dlaczego większość, bez względu na to czy to osobnik płci męskiej czy żeńskiej ( bo teraz wszyscy siebie warci ), zachowuje się w grupie jak tzw.. kozak a w rozmowie sam na sam z rodzicem, pedagogiem bądź chociazby nauczycielem wymięka i często zalewa się łzami jak płatna płaczka na pogrzebie?
3. Czy zachowujecie się w sposób opisany w pytaniu 2?
4. Czyż takie zachowanie nie jest żałosne?

-.- Pozdrawiam - Pierwsza Broń Forum - Uzi
KostrzewskA
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 20
KostrzewskA
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jeżeli większość z was tak bardzo nie lubi szkoły, to dlaczego tak wiele osób nie otrzymuje promocji do klasy następnej? Przeciez to zupełnie nielogiczne.. Jeżeli sie czegos nie lubi to stara sie jak najszybciej to zalatwic i miec spokój. Coraz to inne poglądy na życie ma ta dzisiejsza młodzież.

W sumie racja, ja Ci nie pomogę, jak na razie nie kiblowałam , i nie zamierzam :P

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dlaczego większość, bez względu na to czy to osobnik płci męskiej czy żeńskiej ( bo teraz wszyscy siebie warci ), zachowuje się w grupie jak tzw.. kozak a w rozmowie sam na sam z rodzicem, pedagogiem bądź chociazby nauczycielem wymięka i często zalewa się łzami jak płatna płaczka na pogrzebie?

Bo są ludzie i idioci :D Ja tam zawsze ryczę, tzn często :D Tak już mam.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Czyż takie zachowanie nie jest żałosne?

jest :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: -.- Pozdrawiam - Pierwsza Broń Forum - Uzi

Pozdrawiam i przy okazji zapraszam do mojego quizu na profilu. Ave
"W każdym razie gdybym zmarł, każcie mnie pochować głową w dół, bo świat niewątpliwie musi się przewrócić do góry nogami. Taki, jaki jest, pozostać nie może."
Karol Bunsch - Olimpias
uzak
uzak
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak na razie nie kiblowałam , i nie zamierzam :P

i dobrze. nie ma się do czego spieszyc przypuszczam :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo są ludzie i idioci

owszem :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam i przy okazji zapraszam do mojego quizu na profilu. Ave

a dziekuje dziekuuje :D
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  8 Septiembre 2008

1. ja tego tez nie rozumiem...
żeby nie zdac naprade trzeba sie postarac i komplatnie nic nie robic, a to czyta glupota...
wystarcza checi i wszystko mozna przejsc, no wlasnie tylko trzeba chciac... a jak wazniejsze sa imprezy niz wyksztalcenie, to juz nie moj problem...
2. w grupie rowiesnikow wiekszosc czuje sie pewniej, jest sie wtedy na własnym "teranie". a w rozmowie z doroslymi - traca pewnosc siebie...
wiedza, ze zazwyczaj beda musieli sie podporzadkowac.
3. nie zachowuje sie tak, jestem na tyle dorosla, ze potrafie sie zachowac w roznych sytuacjach...

uzak
uzak
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: żeby nie zdac naprade trzeba sie postarac

i ja tak wlasnie zawszae mówilam.
bo jak widze to jak bardzo nauczyciele idą uczniom na reke to sie w glowie nie miesci.

Konto usunięte
Konto usunięte: a w rozmowie z doroslymi - traca pewnosc siebie...

Bohater jeden czy drugi :ninja: :and: :nie:
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i ja tak wlasnie zawszae mówilam. bo jak widze to jak bardzo nauczyciele idą uczniom na reke to sie w glowie nie miesci.

no dokladnie...
przeciez zaden nauczyciel nie chce usadzic...
jesli slysze, slowa ze sie uwziąl na mnie... to przesada...
weź sie za nauke i nie bedzie problemu...
przecież zawsze mozna udowodnic, że jest sie wartym dobrej oceny...

Konto usunięte
Konto usunięte: Bohater jeden czy drugi

bohater... chwilowy...
jesli spotyka sie z kimś "słabszym"
BlackVersion
BlackVersion
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego tak wiele osób nie otrzymuje promocji do klasy następnej?

jak to wiele? tylko jakies sladowe ilosci, i to jeszcze trzeba sie bardzo postarac zeby nie zdac....

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli sie czegos nie lubi to stara sie jak najszybciej to zalatwic i miec spokój.

ale wtedy musieliby pojsc do pracy:))

Konto usunięte
Konto usunięte: sam na sam z rodzicem, pedagogiem bądź chociazby nauczycielem wymięka i często zalewa się łzami jak płatna płaczka na pogrzebie?

a skąd wiesz, co robią u pedagoga??
uzak
uzak
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to wiele?

wiem co piszę -.-

Konto usunięte
Konto usunięte: ale wtedy musieliby pojsc do pracy:))

-.-

Konto usunięte
Konto usunięte: a skąd wiesz, co robią u pedagoga??

dzieckiem nie jestem. wiec wiem od "kuchni" co się dzieje w szkole
BlackVersion
BlackVersion
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem co piszę -.-

za moich czasow nie zdawalo moze 1-2 osoby na rocznik
uzak
uzak
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: za moich czasow nie zdawalo moze 1-2 osoby na rocznik

za moich czasów było ich nieco więcej.
Teraz to co się dzieje w szkole to armagedon.
Siekiery w szkole itd.

:bye:
BlackVersion
BlackVersion
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Siekiery w szkole itd.

nie, po prostu nikomu sie nie chce uczyc, nauczyciele sa dalej tacy sami
k2xk2
k2xk2
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jeżeli większość z was tak bardzo nie lubi szkoły, to dlaczego tak wiele osób nie otrzymuje promocji do klasy następnej? Przeciez to zupełnie nielogiczne.. Jeżeli sie czegos nie lubi to stara sie jak najszybciej to zalatwic i miec spokój. Coraz to inne poglądy na życie ma ta dzisiejsza młodzież.

nie lubią szkoły czyli do niej nie chodzą nie ucza się bo uważają to za zbedne zadanie .... dopiero jak siąda sobie pare razy to zdaja sobie sprawe że moze warto sie pouczyc i skonczycz szkole by sie w niej dłuzej nie meczyc ...

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dlaczego większość, bez względu na to czy to osobnik płci męskiej czy żeńskiej ( bo teraz wszyscy siebie warci ), zachowuje się w grupie jak tzw.. kozak a w rozmowie sam na sam z rodzicem, pedagogiem bądź chociazby nauczycielem wymięka i często zalewa się łzami jak płatna płaczka na pogrzebie?

sa przypadki ktore wymiekaja ale sa tez i takie ktore tego nie robia ...

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Czy zachowujecie się w sposób opisany w pytaniu 2?

pytanie 2 mnie nie dotyczy

Konto usunięte

jest zalosne
Rosiczka00
Rosiczka00
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

bardzo się nie lubi szkoły = bardzo rzadko się w niej bywa = bardzo duże trudności z nadrobieniem = komis = powtarzanie klasy :)

Konto usunięte

nigdy nie płakałam w szkole :-D
Juvart
Juvart
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

Niektórzy chodzą tylko po to by potem zmienić szkołę na jakąś tam, nie pamiętam nazwy. Tam od razu do zawodu przyszykowują :P

Konto usunięte

Norma - mądrzy przy koleżankach i kolegach. Jak co do czego przyjdzie grzeczni..

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Czy zachowujecie się w sposób opisany w pytaniu 2?

nie zachowuje się tak, bo nie lubię tego typu zachowania i z takimi osobami nawet nie rozmawiam -nie ma o czym

Konto usunięte

tak, są niedojrzali
uzak
uzak
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dopiero jak siąda sobie pare razy to zdaja sobie sprawe że moze warto sie pouczyc i skonczycz szkole by sie w niej dłuzej nie meczyc ...

tylko ze czasem troche za późno

Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo się nie lubi szkoły = bardzo rzadko się w niej bywa = bardzo duże trudności z nadrobieniem = komis = powtarzanie klasy :)

no własnie..
ale jak sie nie lubi to nie lepiej zdawac wszystko w terminie i mieć to z głowy? ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: uzak: Siekiery w szkole itd. nie, po prostu nikomu sie nie chce uczyc, nauczyciele sa dalej tacy sami

ale ja z tą siekierą mówilam powaznie :szok2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.