RideProgressxD
RideProgressxD
  7 Septiembre 2008 (pierwszy post)

jutro do szkoly, pierwszy weekend za nami ! cieszmy sie , 2 miesiace i zimowy grudzien. Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ?
Chce sie wam isc jutro do szkoly ? mnie nie !! ..

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro do szkoly, pierwszy weekend za nami ! cieszmy sie , 2 miesiace i zimowy grudzien. Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ?

Jak nie ma się czym gadać to gada się o pogodzie
...Ignorance is bliss...
RideProgressxD
RideProgressxD
  7 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: Jak nie ma się czym gadać to gada się o pogodzie

tu nie chodzi o pogode, ale po prostu tez zapytalem z ciekawsza.. jaka ta zima bedzie ;>
Juvart
Juvart
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro do szkoly, pierwszy weekend za nami ! cieszmy sie , 2 miesiace i zimowy grudzien. Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ?

ależ to pocieszenie, dwa miesiące męczarni ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Chce sie wam isc jutro do szkoly ? mnie nie !! ..

oczywiście że nie chcę mi się, za szybko minął ten weekend
RexMundi
RexMundi
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tu nie chodzi o pogode, ale po prostu tez zapytalem z ciekawsza.. jaka ta zima bedzie ;>

taaaaaaaaaaaaaaaa
...Ignorance is bliss...
aniankanna
aniankanna
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: utro do szkoly, pierwszy weekend za nami ! cieszmy sie , 2 miesiace i zimowy grudzien. Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ? Chce sie wam isc jutro do szkoly ? mnie nie !! ..

nie wiem jaka będzie zima niewiele mnie to obchodzi :mrgreen: ha! i powiem, że mi się jutro chcę iść do szkoły, bo mamy 5 lekcji, nie ma wf i chemii :skok:
Niuniek0308
Niuniek0308
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chce sie wam isc jutro do szkoly ?

zaczynam za 3 tygodnie :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ?

nie jestem meteorologiem :and:
SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ?

czy to dotyczy szkoły?:woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Chce sie wam isc jutro do szkoly ? mnie nie !! ..

nigdzie nie idę:ziew:
XxXGosakaxXxX
XxXGosakaxXxX
  7 Septiembre 2008

mi sie nie chce do school Ale nie martwcie
sie za 10 miesiecy wakacje. :hura: :hura:
Ale waspocieszylam .. ;P :zonk:

Krysiunka3
Krysiunka3
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Sadzicie ze bedziemy mieli prawdziwa zime, czy jakies leekie przymrozki do 0stopni. ? Chce sie wam isc jutro do szkoly ? mnie nie !! ..

Zima ma być, bo kupiłam sobie śliczną kurteczkę :w00t:
uzak
uzak
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chce sie wam isc jutro do szkoly ?

chce mi sie. Bo smiac mi sie chce jak siedze na koncu i widze co dzieci robią w szkole :zonk:
RexMundi
RexMundi
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hce mi sie. Bo smiac mi sie chce jak siedze na koncu i widze co dzieci robią w szkole

a my się zawsze śmieliśmy z tych co siedzieli w kącie i patrzyli co robimy :ninja:
cześć
...Ignorance is bliss...
uzak
uzak
  7 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: a my się zawsze śmieliśmy z tych co siedzieli w kącie i patrzyli co robimy

ja patrze na pozalowania godne istoty okiem specjalisty :ninja:

RexMundi
RexMundi: cześć

no czesc.
V8Pawel
V8Pawel
  7 Septiembre 2008

Zima będzie ale mam nadzieje że będzie w twojej szkole tak ciepło że jeszcze nie raz będziesz tam chciał wracać bez względu czy to będzi 0 stopni :zonk: :zonk:

BlackVersion
BlackVersion
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte

to górola zapytaj

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie nie !! ..

to nie idz, kogo to obchodzi
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.