Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008 (pierwszy post)

witajcie :piwo:
a więc pytania moje to :
1. Łatwo wam idzie nauka ?
2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ?
3. uczycie sie przy muzyce czy potrzebujecie ciszy ?
4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce
z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo
dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ?
5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej klasy ?
6. miałaś'eś kiedyś chęć zrobienia nauczycielowi krzywdy ? :woot:
za np niesprawiedliwe ocenianie , wkurzanie itp itd :P
szczeże mówiąc ja mam tak co roku.
zawsze trafi sie jakiś cwaniaczek ;]
i w tym roku to samo.
new nauczyciel od przedmiotu zawodowego i już kozaczy co to nie on ;)
z jednej szkoły uciekł bo mu grozili to teraz do mojej przyszedł innych denerwować :p
Pozdrawiam :mrgreen:

ThugChild
ThugChild
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . Łatwo wam idzie nauka ?

zalezy z jakiego przedmiotu :) histori nie umiem kompletnie nawet jak sie bardzo staram, a chemia, biologia, polski, j. obce np sa latwe.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ?

raczej nie ucze sie systematycznie.. tylko jak musze lub powinnam :P

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. uczycie sie przy muzyce czy potrzebujecie ciszy ?

przy muzyce odrabiam zadania a ucze sie zazwyczaj w ciszy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ?

szanse czyli przepuscic go czy dac kolejna mozliwosc zdawania matmy???

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej klasy ?

nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 6. miałaś'eś kiedyś chęć zrobienia nauczycielowi krzywdy ?

tak. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: z jednej szkoły uciekł bo mu grozili to teraz do mojej przyszedł innych denerwować :p

to pewnie znowu zmienic szkole bedzie musial hehe :D

pzdr ;)
justisssia
justisssia
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Łatwo wam idzie nauka ?

Łatwo.

Konto usunięte

Ciszy, zdecydowanie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej klasy ?

Nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 6. miałaś'eś kiedyś chęć zrobienia nauczycielowi krzywdy ? za np niesprawiedliwe ocenianie , wkurzanie itp itd :P szczeże mówiąc ja mam tak co roku. zawsze trafi sie jakiś cwaniaczek ;] i w tym roku to samo.

Ta, facetowi od infy, żeby się w końcu umył -.-
Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to pewnie znowu zmienic szkole bedzie musial

oby jak najszybciej bo już chłopakom z mojej szkoły działa na nerwy :mrgreen:
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte

tak :>

Konto usunięte

wolę uczyć się w ciszy, za to prace domowe odrabiałam zawsze oglądając telewizję

Konto usunięte

nie miałam takich problemów

Konto usunięte

zdarzało mi się :and:
baskas4
baskas4
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Łatwo wam idzie nauka ? 2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ? 3. uczycie sie przy muzyce czy potrzebujecie ciszy ? 4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ? 5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej klasy ? 6. miałaś'eś kiedyś chęć zrobienia nauczycielowi krzywdy ?

1. łatwo
2. obecnie nie uczę się w domu. Wystarcza mi to, co wynosze z lekcji
3. w gimnazjum nie potrafiłam się skupić bez muzyki
4. z tego co wiem to w zawodówce pytają tabliczki mnożenia, więc bardzo trudna tam nie zdać.
5. nigdy
6. tak. mojej wychowawczyni.

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze trafi sie jakiś cwaniaczek ;] i w tym roku to samo. new nauczyciel od przedmiotu zawodowego i już kozaczy co to nie on ;)

:zonk:
naucz się szacunku do innych, chłopczyku.
Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chłopczyku.

:zonk:
szacunek mam dla tych co zasłużyli także
nie gadaj mi tu pierdół ;]
nie musze mieć szacunku do nauczycieli.
zdajemy do następnej klasy za oceny a nie za to
czy mamy szacun dla nauczycieli czy nie.
baskas4
baskas4
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie musze mieć szacunku do nauczycieli. zdajemy do następnej klasy za oceny a nie za to czy mamy szacun dla nauczycieli czy nie.

właśnie musisz mieć szacunek. Jeśli klasa będzie darzyła szacunkiem nauczyciela, on odpłaci tym samym.
Jak to powtarzają moi nauczyciele: nauczyciela można nie lubić, ale trzeba go tolerować i szanować.
Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

yh.
mówię , że mam szacunek dla nauczycieli tych co zasłużyli ,
którzy nie cwaniaczą co to nie oni od pierwszej lekcji w nowej szkole.
jeżeli nauczyciel ni stąd ni zowąd
wyskakuje do mnie z tekstem że ja nie wyglądam
na hojraka i że z takim jak ja poradził by sobie na ulicy
w kilka sekund no to wybacz :zonk:
on ma uczyć a nie cwaniakować
baskas4
baskas4
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: którzy nie cwaniaczą co to nie oni od pierwszej lekcji w nowej szkole.

a co ma robić? Przepraszać, że pojawił się w nowej szkole i, że musi was uczyć? Bez przesady.

Konto usunięte
Konto usunięte: wyskakuje do mnie z tekstem że ja nie wyglądam na hojraka i że z takim jak ja poradził by sobie na ulicy w kilka sekund no to wybacz on ma uczyć a nie cwaniakować

no rzeczywiście masz się o co obrazić :zonk:
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Łatwo wam idzie nauka ? 2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ? 3. uczycie sie przy muzyce czy potrzebujecie ciszy ? 4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ? 5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej

zależy jakiego przedmiotu.
pół godzinki
przy muzyce
hm nic ..
nie.
Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no rzeczywiście masz się o co obrazić

:pikaczu:
zastanów sie co ty piszesz ;]
obrażać ? :wtf:
weź dziewczyno idź sie przejdź na spacer wyjdzie ci to na dobre :tak:
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Łatwo wam idzie nauka ? 2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ? 3. uczycie sie przy muzyce czy potrzebujecie ciszy ? 4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ? 5. mieliście problemy kiedykolwiek z przejściem do następnej klasy ? 6. miałaś'eś kiedyś chęć zrobienia nauczycielowi krzywdy ?

1. różnie.
2. godzinkę? :mrgreen: we wtorki zazwyczaj ze dwie :ninja:
3. cicho radio zawsze gra.
4. raczej tak.
5. nie.
6. oj nie jeden raz. ;p
KamiQa
KamiQa
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte

nie. nigdy nie umiem się skupić, nawet jak wiem ze musze.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. ile czasu mniej wiecej sie uczycie dziennie ?

mało. ;x i wiem ze powinno byc o wiele więcej. ale codziennie wstaje o 6.00 (jak nie o 5.00) w domu jestem po 16.00 zjem i nic mi się nie chce oprócz snu. teraz moze jeszcze nie ma takiej masakry, bo to początek ale pamietam jak było w tamtym roku.

Konto usunięte

przy muzyce. jak mam za cicho to juz wgl nie moge mysleć. albo nie moge się skupić. bo mysle o wszystkim innym

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. co myślicie o tym jak np osoba nie zdaje w zawodówce z matmy bo ma spore problemy a radzi sobie na prawde bardzo dobrze w praktyce ? powinno dać mu sie szanse przejścia do następnej klasy ?

są różni ludzie. Matematyka jest ważna, jak język polski. ale szansa jakaś zawsze powinna być.

Konto usunięte

nie. tj w tamtym roku troszkę się obawiałam chemi. ale obeszło się bez zdawania.

Konto usunięte

zrobienia krzywdy nie. ale czesto mnie wkurzają tym jak w szkole jest niesprawiedliwie. ja chodze do szkoły pratycznie całty czas, nie wagaruje specjalnie a oceny mam gorsze niz osoba która przyjdzie raz na jakis czas i pozdaje sobie niektóre rzeczy .;/ ona przjedzie bez problemu a ja sobie włosy z głowy wyrywam zeby nie siąśc ;/
Manieczek99
Manieczek99
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czesto mnie wkurzają tym jak w szkole jest niesprawiedliwie. ja chodze do szkoły pratycznie całty czas, nie wagaruje specjalnie a oceny mam gorsze niz osoba która przyjdzie raz na jakis czas i pozdaje sobie niektóre rzeczy .;/ ona przjedzie bez problemu a ja sobie włosy z głowy wyrywam zeby nie siąśc ;

no dokładnie też tak miałem ;]
jest tak , że ja chodze cały rok do szkoły
nie uciekam z lekcji , staram sie o dobrą ocene
a osoba która ucieka sobie i ma tyle godzin opuszczonych
ma na koniec tą samą ocene co ja ;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.