Co sądzicie o profilu technik-mechanik obsługa i naprawa pojazdów samochodowych.
Nie za ciężkie jak dla dziewczyny? Póżniej chce jeżdzić zestawem. I zastanawaim sie czy mechanik, a może lepiej technik spedytor, czy logistyk? Bo ja juz sama nie wiem.
Wypowiedzcie sie sensownie, a nie w stylu "o boże, baba za kierownicą"
lista tematów
Dziewczyna w samochodówce strona 1 z 2
co prawda dziewczyna w tym zawodzie to rzadkość ale życzę Ci jak najlepiej

Przyczepności i szerokości ;)
Najważniejsze jest to czy na prawdę tego chcesz?
I czy w tym wytrwasz? Miałaś już wcześniej kontakt z Zestawem

Bajo ^^
darius & finlay - destination (michael mind remix)
play & win - slow motion

play & win - slow motion

No do tej do której sie wybieram obecnie są 4 ale chyba 2 wychodza za rok.
Miałam kontakt, od lat "lezałam" pod Starami, Mercedesami itp.
Większą jedynie jeździłam i kilka prostych napraw wykonywałam.
Ale, czy technik mechanik bedzie lepszy od spedycji?
fajna opcja sam z niej korzystam
wydaje mi sie ze nie u mnie w szkole ze mna w klasie jest jedyna dziewczyna w historii tej placowki uczesczajaca na ten wlasnie profil reszta czyli 2 pozostale dziewczyny ksztalcily sie w kierunku spedycji
powodzenia :)
Konto usunięte: zastanawaim sie czy mechanik, a może lepiej technik spedytor, czy logistyk? Bo ja juz sama nie wiem.
spedycja nauczy Cie kierowania i organizacji pracy jednak nie jazdy... a z tego co wiem w szkolach wlasnie na tym kierunku mozna zrobic prawo jazdy kat.b co daje idealny start do c pozniej c+e dodajac do tego certyfikat mechanika zdobyty w szkole daje to dosc duze umiejetnosci i pewnosci dla pracodawcy ze w razie awarii bedziesz umiala sobie poradzic :)
I właśnie o podstawy mechaniki mi chodzi... wprawdzie te już mam za sobą i to podstawowe koło w ciężaróce potrafie wymienić... jeszcze tylko teoria i dajemy czadu na drogach :D
Dzięki wszystkim za teksty
Do mojej szkoły właśnie w tym roku zapisała sie dziewczyna
600 typa
jedna ona :D
miała średnią w 3 klasie gim 5.5
każdy ją namawiał niech idzie do jakiegoś LO
ale ona sie uparła bo chciała zostać "Technik Mechatronik"
tłumacząc to , że to jej pasja :]
Konto usunięte: Co sądzicie o profilu technik-mechanik obsługa i naprawa pojazdów samochodowych.
Nie za ciężkie jak dla dziewczyny? Póżniej chce jeżdzić zestawem. I zastanawaim sie czy mechanik, a może lepiej technik spedytor, czy logistyk? Bo ja juz sama nie wiem.
Wypowiedzcie sie sensownie, a nie w stylu "o boże, baba za kierownicą"
co kto lubi
...Ignorance is bliss...