PoiMaster
PoiMaster
  1 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Jak w temacie... poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole? ale ide na 9.50

DeliciousJelly
DeliciousJelly
  1 Septiembre 2008
Max w tygodniu mogą być chyba 42 godziny lekcyjne. Więc sobie dodaj wszystkie lekcje jakie masz przez tydz. Jeśli wyjdzie tyle lub mniej, to znaczy, że można.
Przecież mogłeś wybrać takie liceum, gdzie jest zastrzeżenie, że lekcje kończą się najpóźniej o 15, wtedy nie miał być katorgii dziesięciu lekcji dziennie. ;]
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie miał być

*nie miałbyś
Martaxx92xx
Martaxx92xx
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w temacie... poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole? ale ide na 9.50

też mam po 10 lekcji, dziś sie zszokowałam normalnie... też jestem w 1 LO...
LittleParadox
LittleParadox
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam po 10 lekcji, dziś sie zszokowałam normalnie... też jestem w 1 LO...

Co tu takiego szokującego?
Pora się przyłożyć do nauki, a nie liczyć na oklaski.

Ja mam po 9/10 godzin dziennie, 9 godzin angielskiego w tygodniu itd. I jakoś się nie skarżę, zwłaszcza, że lekcje często zaczynam o 7:50 .
alexyz
alexyz
  1 Septiembre 2008

ja mam max 9h w gimnazjum ; )

Killuminati
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 100
Killuminati
  1 Septiembre 2008

taka szkola jest nie nazekaj xD :zakochany:.. ^^....

DiamondCk
DiamondCk
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak długo można siedzieć w szkole

Tyle ile trzeba :/
lorena92
lorena92
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w temacie... poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole? ale ide na 9.50

ja mam 7 godz i na 8.00 .. ;p
lostworld
lostworld
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole?

To jest wręcz wskazane :mrgreen:
amerykanka787
amerykanka787
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole?

mozna :tak: .
ja na szczescie najwiecej mam 7, ale dlatego ze to juz 3 klasa .
kasia90PL
kasia90PL
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte

ja nigdy nie mialam tylu lekcji na raz :P najwiecej miałam 8 :P a teraz mam 6 6 7 7 7 :) wiec nie jest zle a jestem w 3 klasie liceum profilowanego :)
LunaStellaSoleil
LunaStellaSoleil
  1 Septiembre 2008

poczekaj do klasy maturalnej .
wtedy bedziesz miał bardzo malutko godzin . ;]

amerykanka787
amerykanka787
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: poczekaj do klasy maturalnej . wtedy bedziesz miał bardzo malutko godzin . ;]

zalezy na jakim profilu jeszcze .
kasia90PL
kasia90PL
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: poczekaj do klasy maturalnej . wtedy bedziesz miał bardzo malutko godzin . ;]

ja jestem w 3 klasie LP i mam po 6 7 godzin to zalezy jaka szkola
kasia5777
kasia5777
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole?

można:and: ja czasami siedze po 8 godzin +1 g czekania na trening potem trening 2-3 godzinny. czasami dłużej jak mecze mamy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.