Jak w temacie... poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole? ale ide na 9.50
lista tematów
jak długo można siedzieć w szkole strona 2 z 4
Max w tygodniu mogą być chyba 42 godziny lekcyjne. Więc sobie dodaj wszystkie lekcje jakie masz przez tydz. Jeśli wyjdzie tyle lub mniej, to znaczy, że można.
Przecież mogłeś wybrać takie liceum, gdzie jest zastrzeżenie, że lekcje kończą się najpóźniej o 15, wtedy nie miał być katorgii dziesięciu lekcji dziennie. ;]
Przecież mogłeś wybrać takie liceum, gdzie jest zastrzeżenie, że lekcje kończą się najpóźniej o 15, wtedy nie miał być katorgii dziesięciu lekcji dziennie. ;]
Co tu takiego szokującego?
Pora się przyłożyć do nauki, a nie liczyć na oklaski.
Ja mam po 9/10 godzin dziennie, 9 godzin angielskiego w tygodniu itd. I jakoś się nie skarżę, zwłaszcza, że lekcje często zaczynam o 7:50 .
Konto usunięte: Jak w temacie... poszedłem do 1 kalsy liceum i juz jutro wychodze po 10 godzinach lekcyjnych, czy mozna tak długo trzymać ucznia w szkole? ale ide na 9.50
ja nigdy nie mialam tylu lekcji na raz :P najwiecej miałam 8 :P a teraz mam 6 6 7 7 7 :) wiec nie jest zle a jestem w 3 klasie liceum profilowanego :)