Chciałbym się wyżalic na program szkolny w naszym kraju. Uważam że program jest zbyt obładowany w niepotrzebne rzeczy znaczy za duzo przedmiotów jednego dnia. Np poco mi 2 matmy dziennie a zaraz po tym 2 fizy?? Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada? Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.
lista tematów
program
Zawsze wolałem mieć te przedmioty w jeden dzień, niż męczyć się z nimi w ciągu tygodnia

Nie
siemenssss: Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.
Pójdziesz na studia będziesz płakać za takim szkolnym planem

Ja mam prawie to samo co w LO i 15 h informatyki i jeszcze dodatkowe zajecia z programownia .. i jakos zyje :)
siemenssss: Chciałbym się wyżalic na program szkolny w naszym kraju. Uważam że program jest zbyt obładowany w niepotrzebne rzeczy znaczy za duzo przedmiotów jednego dnia. Np poco mi 2 matmy dziennie a zaraz po tym 2 fizy?? Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada? Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.
zapomnij o czasach z gimnazjum. dopiero po ukończeniu gimnazjum zobaczyłem jaki to był wtedy raj x] po za tyn są i tacy co mają 10 h dziennie ;)
teraz będzie już tylko ciężej i ciężej ; S