siemenssss
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
siemenssss
  1 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Chciałbym się wyżalic na program szkolny w naszym kraju. Uważam że program jest zbyt obładowany w niepotrzebne rzeczy znaczy za duzo przedmiotów jednego dnia. Np poco mi 2 matmy dziennie a zaraz po tym 2 fizy?? Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada? Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.

WueRZet
WueRZet
  1 Septiembre 2008
siemenssss
siemenssss: Np poco mi 2 matmy dziennie a zaraz po tym 2 fizy??

Zawsze wolałem mieć te przedmioty w jeden dzień, niż męczyć się z nimi w ciągu tygodnia :and:

siemenssss
siemenssss: Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada?

Nie

siemenssss
siemenssss: Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.

Pójdziesz na studia będziesz płakać za takim szkolnym planem :ziew:
WrednaMisia
WrednaMisia
  1 Septiembre 2008

Nie kazdego dnia masz 9 godzin wiec nie narzekaj

LostInTheDarknesss
LostInTheDarknesss
  1 Septiembre 2008

Chodz do szkoluy i nie marudz , ciesz sie z tego co masz :rock:

smielaq89
smielaq89
  1 Septiembre 2008
siemenssss
siemenssss: program szkolny

co to takiego ?

nie narzekaj... za kilka lat to docenisz..
ona268
ona268
  1 Septiembre 2008
siemenssss
siemenssss: Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada?

Ja mam 8 :and:
piotrek91TS
piotrek91TS
  1 Septiembre 2008

Ja mam prawie to samo co w LO i 15 h informatyki i jeszcze dodatkowe zajecia z programownia .. i jakos zyje :) :zonk:

domniczek
domniczek
  1 Septiembre 2008
siemenssss
siemenssss: Chciałbym się wyżalic na program szkolny w naszym kraju. Uważam że program jest zbyt obładowany w niepotrzebne rzeczy znaczy za duzo przedmiotów jednego dnia. Np poco mi 2 matmy dziennie a zaraz po tym 2 fizy?? Czy 9 godzin dziennie to nie lekka przesada? Ja rozumiem wiedza wiedzą ale wszystko z umiarem gdy człowiek jest zmęczony 8 godzinami przedmiotów ścisłych to już 9- tej fizy wogóle nie rozumie.

zapomnij o czasach z gimnazjum. dopiero po ukończeniu gimnazjum zobaczyłem jaki to był wtedy raj x] po za tyn są i tacy co mają 10 h dziennie ;)
teraz będzie już tylko ciężej i ciężej ; S
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.