Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :(
Dziś w nocy nawet nie zmrużyłam oka, tej nocy też pewnie nie zasne :/
Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?
lista tematów
Stress ;( strona 1 z 2
bylam w takiej sytuacji.. szczerze ? NAWET STO RAZY GORSZEJ :P
patrz. mieszkalam sobie w wiedniu ale wczesniej chodzilam do szkoly w polsce a jak si eprzeprowadzilam gdzies w maju to musialam pozniej we wrzesniu pojsc na to rozpoczecie roku. MASAKRA ! nie znalam dobrze jezyka, a tam nikt nie znal polskiego i mialam troche lipe :D ale jak mus to mus przeciez nikt mnie tam nie pogryzie za to :P poszlam i o dziwo jakos znalazlam swoja klase, pozniej sie okazalo ze mam trzech polakow w klasie :D takze bylo pozytywnie a z dni ana dzien coraz lepiej poznasz klase i bedzie ok :P nie ma co sie stresowac na zapas :P
pzdr
byłem w takiej sytuacji
po prostu zrób to
idź bądź soba.. wiekszośc osób w klasie bedzie sobie obcym .. nie tylko Ty masz stres
obserwuj klase..ich zachowanie.. usmiechaj sie i wszystko bedzie dobrze ....
a jesli nie...no cóż.. czekają cie 3 ciazkie lata

...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :(
ja miałam spotkanie klasowe, więc część mojej klasy znam

Konto usunięte: Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :(
miałam tak rok temu :) ale nie martw się... jakoś to będzie, poznasz nowe osoby itp. ;]