Martaxx92xx
Martaxx92xx
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)

Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :(
Dziś w nocy nawet nie zmrużyłam oka, tej nocy też pewnie nie zasne :/
Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008

walnij sobie piwo dla odwagi :P

DeliciousJelly
DeliciousJelly
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak sobie z tym radzicie?

Normalnie. W ogóle się nie przejmuje. Na pewno poznam kogoś normalnego.
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

byłam ..
rok temu jak szłam na studia.. 4 lata temu jak szłam do liceum..
przezylam i jedno i drugie i naprawde nie bylo sie czego bac patrząc z perspektywy czasu.
pinkmusic
pinkmusic
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

Ja i mam to w dupie ;p
Martaxx92xx
Martaxx92xx
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja i mam to w dupie ;p

heh tak najlepiej ;D
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008
Konto usunięte

bylam w takiej sytuacji.. szczerze ? NAWET STO RAZY GORSZEJ :P
patrz. mieszkalam sobie w wiedniu ale wczesniej chodzilam do szkoly w polsce a jak si eprzeprowadzilam gdzies w maju to musialam pozniej we wrzesniu pojsc na to rozpoczecie roku. MASAKRA ! nie znalam dobrze jezyka, a tam nikt nie znal polskiego i mialam troche lipe :D ale jak mus to mus przeciez nikt mnie tam nie pogryzie za to :P poszlam i o dziwo jakos znalazlam swoja klase, pozniej sie okazalo ze mam trzech polakow w klasie :D takze bylo pozytywnie a z dni ana dzien coraz lepiej poznasz klase i bedzie ok :P nie ma co sie stresowac na zapas :P
pzdr
agata181192
agata181192
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :(

też idę jutro do nowej szkoły i nie znam nikogo :nie:
Ale wcale się nie stresuje, bo nie ma czym. Poznasz nowych ludzi i wszystko będzie ok. :mrgreen:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji?

byłem w takiej sytuacji

Konto usunięte
Konto usunięte: jak sobie z tym radzicie

po prostu zrób to
idź bądź soba.. wiekszośc osób w klasie bedzie sobie obcym .. nie tylko Ty masz stres
obserwuj klase..ich zachowanie.. usmiechaj sie i wszystko bedzie dobrze ....

a jesli nie...no cóż.. czekają cie 3 ciazkie lata :mrgreen:
...Ignorance is bliss...
NiePotrafieZyc
NiePotrafieZyc
  31 Agosto 2008

Ja też się boję nowej klasy..

uzak
uzak
  31 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: a jesli nie...no cóż.. czekają cie 3 ciazkie lata

jakie pocieszenie :ziober2:
Heriness
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
Heriness
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :( Dziś w nocy nawet nie zmrużyłam oka, tej nocy też pewnie nie zasne :/ Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

ja miałam spotkanie klasowe, więc część mojej klasy znam :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty to jestes pokemon w dechę
mouse2811
mouse2811
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro idę do nowej szkoły, kompletnie nikogo tam nie znam i w ogóle nie wiem co mam robić, bo strasznie mnie to stresuje :( Dziś w nocy nawet nie zmrużyłam oka, tej nocy też pewnie nie zasne :/ Czy jest ktoś z Was w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

miałam tak rok temu :) ale nie martw się... jakoś to będzie, poznasz nowe osoby itp. ;]
Rosiczka00
Rosiczka00
  31 Agosto 2008
Konto usunięte

tak, ja będę za miesiąc, z 200 osób na moim kierunku znam tylko jedną z widzenia, więc i nie osobiście :mrgreen:

lubię poznawać nowych ludzi, więc luz ;-)
justisssia
justisssia
  31 Agosto 2008

Moim zdaniem nie ma czego się bać - przecież na pewno nie Ty jedna będziesz w takiej sytuacji.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.