Tomcio1022
Tomcio1022
  29 Agosto 2008 (pierwszy post)

siema :mrgreen: w poniedziałek rozpoczynam nauke w LO :and: i nie wiem jak sie ubrać na rozpoczęcie roku szkolnego w garnitur czy może jakaś koszula i jeansy?? :pavarotti:
help :wtf:

johana20
johana20
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: liceum a gimnazjum czy podstawówka to co innego ...

sory że nie napisałam że mam na myśli szkoły ponadgimnazjalne po co miałam pisać na temat gimnazjum czy podstawówki jak się pyta o LO
Domusia95842672
Domusia95842672
  29 Agosto 2008

Elo w Poniedzie łek ide do gimnazjum nowa szkoła i jak ma sie ubrac na rospoczencie roku bo niewiem jak to niest w gimnazjum słyszałam ze jak sie zle ubierzesz to mnie wysmieje ??Pomuszcie mi

powerorginal
powerorginal
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Elo w Poniedzie łek ide do gimnazjum nowa szkoła i jak ma sie ubrac na rospoczencie roku bo niewiem jak to niest w gimnazjum słyszałam ze jak sie zle ubierzesz to mnie wysmieje ??Pomuszcie mi

zaluz jak najkrotsza spodniczke mega dekolt i przypudruj nosek to teraz modne w twoim wieku ....
deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siema w poniedziałek rozpoczynam nauke w LO i nie wiem jak sie ubrać na rozpoczęcie roku szkolnego w garnitur czy może jakaś koszula i jeansy?? help

gajerek na pewno ^^
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Elo w Poniedzie łek ide do gimnazjum nowa szkoła i jak ma sie ubrac na rospoczencie roku bo niewiem jak to niest w gimnazjum słyszałam ze jak sie zle ubierzesz to mnie wysmieje ??Pomuszcie mi

Ty chyba nie masz 15 lat wiec wypidalaj na forum 5-10-15 :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: zaluz

Analfabetyzm się szerzy
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
deadlynightshade
deadlynightshade: deadlynightshade

U Ciebie na profilu ciemno jak w dupie :ninja:
Ader
Ader
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

może Cię nauczą języka polskiego.
PrzystojniakLubin
PrzystojniakLubin
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

z tak ogromnym problemem to ty wogle nie powinnaś iść do gimnazjum :D
xXxblondixXxxx
xXxblondixXxxx
  29 Agosto 2008

żeby nie podpaść 1-wszego dnia też polecam garnitur;]

Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siema w poniedziałek rozpoczynam nauke w LO i nie wiem jak sie ubrać na rozpoczęcie roku szkolnego w garnitur czy może jakaś koszula i jeansy?? help

w różowy podkoszulek z napisem: DiScO, zielone spodnie w złote gwiazdki i kaloszki

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

DarusiaxDDD
DarusiaxDDD
  29 Agosto 2008

Garnitur ^^
Albo po prostu tylko spodnie od garnituru i koszula ^^

WisniaoWroclove
WisniaoWroclove
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: help

Normalnie , jak sie czujesz dobrze.Okazja to w sumie żadna ;]
Najgorzej być sztywnym :ssh:
WisniaoWroclove
WisniaoWroclove
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Domusia95842672: Elo w Poniedzie łek ide do gimnazjum nowa szkoła i jak ma sie ubrac na rospoczencie roku bo niewiem jak to niest w gimnazjum słyszałam ze jak sie zle ubierzesz to mnie wysmieje ??Pomuszcie mi

@PrzystojniakLubin:
Zapomniałeś o 'pomuszcie' :D Niech idzie , przyda jej sie :woot:
Scooter3217
Scooter3217
  29 Agosto 2008

a ja tam nie ide na rozpoczecie wale ten shit

TK92TK
TK92TK
  29 Agosto 2008

ja tam ide w tym roku do LO
I postanowiłem ze garnitur trza założyć żeby dobre wrażenie zrobić :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.