lena19333
lena19333
  29 Agosto 2008 (pierwszy post)

piszcie co sądzicie o cyfrowych podręcznikach do gimnazjum,liceum?? czekam na opinie!!

fuksiara2
fuksiara2
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: piszcie co sądzicie o cyfrowych podręcznikach do gimnazjum,liceum??

Nie spotkałam się z tym. U nas w gimnazjum jest internetowy dziennik... Udręka :martuska:
efelincia92
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
efelincia92
  29 Agosto 2008

internetowy ? na czym on polega ?

Pokochac kogoś a potem stracic to jak kupic szczęście i łzami zapłacic

SaniaQ1992
SaniaQ1992
  29 Agosto 2008

ale o co chodzi.?

monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
efelincia92
efelincia92: internetowy ? na czym on polega ?

zapewne na tym, iż rodzice mogą zalogować się przez internet i sprawdzić oceny ...
fuksiara2
fuksiara2
  29 Agosto 2008
efelincia92
efelincia92: internetowy ? na czym on polega ?

Że rodzice wystarczy, że wejdą na stronę naszej szkoły i wpiszą hasło i mają wszystkie oceny.
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Że rodzice wystarczy, że wejdą na stronę naszej szkoły i wpiszą hasło i mają wszystkie oceny.

w mojej nowej szkole też to będzie ale czym się przejmować :twisted:
fuksiara2
fuksiara2
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w mojej nowej szkole też to będzie ale czym się przejmować

Ja się tym przejmuje, że nie zataję żadnej 1 :/
fuksiara2
fuksiara2
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się tym przejmuje, że nie zataję żadnej 1 :/

... A mam powiedziane od rodziców, że jeśli takie ocenki będą mi wpadały to będę musiała zrezygnowac z Judo albo z Teatru :/
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A mam powiedziane od rodziców, że jeśli takie ocenki będą mi wpadały to będę musiała zrezygnowac z Judo albo z Teatru :/

e tam, ja moim zapowiedziałam, że jak tylko dostaną hasło mają mi je dać. Zresztą, i tak sprawdzać tego nie będą. Ewentualnie ja im pokaże na początku roku :mrgreen:
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o cyfrowych podręcznikach do gimnazjum,liceum??

nie korzystałam jeszcze nigdy z cyfrowych podręczników, aczkolwiek wydaje mi się, iż są bardzo przydatne, łatwiej wyszukać w nich potrzebne informacje, a poza tym są tańsze od zwykłych podręczników.
A tak btw. zgłosiłam Ci naruszenie regulaminu, nie wydaje mi się, żebyś to była Ty na zdjęciu ;)
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: piszcie co sądzicie o cyfrowych podręcznikach do gimnazjum,liceum?? czekam na opinie!!

nie miałam styczności z nimi.
Co do tych normalnych podręczników zmieniłabym w nich 2 rzeczy : cenę i wagę :twisted:
PrzecenionaNutella
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
PrzecenionaNutella
  29 Agosto 2008
Ło.nie słyszałam o tych internetowych.
ale to porażka.
rodzice na bieżąco z ocenami.
nie fajnie.
:and:
`And you can feel without a touch,
And you will hear without speakers.
Of course, you'll see without TV,
And we will run without sneakers. `:nutki:

pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: piszcie co sądzicie o cyfrowych podręcznikach do gimnazjum,liceum?? czekam na opinie!!

nie spotkałam się jeszcze z czymś takim.
dziennik inernetowy jest troszkę do niczego, bo u mnie niektórzy nauczyciele czasem mylili okienka przy wpisywaniu ocen i były duże nieporozumienia...
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
pinkmusic
pinkmusic
  29 Agosto 2008
Moi rodzice nie umieją nawet komputera włączyć wiec nie mam czym się przejmować. I tak takiego czegoś nie mam :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.