xXQQmisiekQQXx
xXQQmisiekQQXx
  28 Agosto 2008 (pierwszy post)

zawodówka czy technikum
taki sam poziom ?
co lepiej ?

JaMamFlow
JaMamFlow
  29 Agosto 2008

w technikum masz bardzo wysoki poziom. Jezeli uwazasz ze nie dasz rady to sobie odpusc bo z mojej klasy 7 osob polecialo w tym roku

AroundMyLife
AroundMyLife
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wybrałam technikum

ja też :rock:
iZziaaa
iZziaaa
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zawodówka czy technikum

techniukum.
poziom wyzszy w techniukm . i mature masz .
Mika121
Mika121
  29 Agosto 2008

Oczywisce najlepszym wyjsciem jest technikum ale troche wiecej nauki poniewaz mimo przedmiotow podstawowych dochdoza przedmioty zawodowe.

A co do zawodowki ludziom sie przyjelo ze do zawodowek chodza tylko debile ....to nie prawda ale juz nie bede sie zaglebiac w ten temat

suzi017
suzi017
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

technikum lepsze
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do zawodowki ludziom sie przyjelo ze do zawodowek chodza tylko debile ....to nie prawda ale juz nie bede sie zaglebiac w ten temat

a w mojej miejscowości niektórzy jeszcze myślą, że do technikum tylko gamonie chodzą :ninja:

Ja bym wybrała technikum.
Scooter3217
Scooter3217
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

zawodowka chlopie, ja sobie zycie zwalilem idac do liceum, a mialem isc na murarza i bym teraz zyl jak krol:)
fuksiara2
fuksiara2
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: taki sam poziom ? co lepiej ?

Coś ty. Technikum przygotowuje ciebie do matury i do studi. Technikum lepsze jak dla mnie :ninja:
vatims
vatims
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zawodówka czy technikum taki sam poziom ? co lepiej ?

zawodówka.... po szkole masz wyksz. zawodowe. potem możesz iść do technikum uzupełniającego zrobić technika np. technik mechanik i do tego maturka
Mika121
Mika121
  29 Agosto 2008

Tak swoja droga to wszystko jeszcze zalezy w jakim kierunku chcesz sie ksztalcic bo jesli np. mechanik to mysle ze zawodowka ci wystarzy ale jesli chcesz czegos ambitniejszego np fotografia to niestety ale trzeba sie przylozyc porzafnie i to nawet w zawodowce

16qoteq05
16qoteq05
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a w mojej miejscowości niektórzy jeszcze myślą, że do technikum tylko gamonie chodzą

tak jak u mnie... strasznie mnie to denerwuje, bo ja chodze do technikum i mam strasznie wysoki poziom... naprawde jest trudno z 21 przedmiotami.. i to jeszcze tak trudnymi...
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak u mnie... strasznie mnie to denerwuje, bo ja chodze do technikum i mam strasznie wysoki poziom... naprawde jest trudno z 21 przedmiotami.. i to jeszcze tak trudnymi...

ja z tym problemu nie mam bo chodzę do LO ale cóż z tego. Denerwuje mnie to, jak ktoś komentuje moich znajomych i patrzy na nich krzywym wzrokiem tylko dlatego, że chodzą do technikum :diablica: :martuska:
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

liceum.

Konto usunięte
Konto usunięte: taki sam poziom ?

w technikum jest wyższy,ale bardziej opłaca się iść do technikum.
baskas4
baskas4
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: taki sam poziom ?

całkiem inny poziom :zonk:
zastanów się czy poradzisz sobie w technikum.
16qoteq05
16qoteq05
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Denerwuje mnie to, jak ktoś komentuje moich znajomych i patrzy na nich krzywym wzrokiem tylko dlatego, że chodzą do technikum

to jest wprost śmieszne :and: ja się dobrze uczylam w gimnazjum i mialabym drzwi otwarte w prawie wszystkich liceach w moim mieście ale wybralam technikum. z nauką jest podobnie jak w liceum, tyle tylko że rok dlużej i mam przedmioty zawodowe.. i wydaje mi się że jest nawet trudniej niż w liceum.. a takie piedolenie w stylu 'co ty możesz wiedzieć? Ty chodzisz do technikum i masz lajt' mnie tak denerwuje ze wrrr...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.