zawodówka czy technikum
taki sam poziom ?
co lepiej ?
lista tematów
zawodówka czy technikum ? strona 2 z 4
w technikum masz bardzo wysoki poziom. Jezeli uwazasz ze nie dasz rady to sobie odpusc bo z mojej klasy 7 osob polecialo w tym roku
Oczywisce najlepszym wyjsciem jest technikum ale troche wiecej nauki poniewaz mimo przedmiotow podstawowych dochdoza przedmioty zawodowe.
A co do zawodowki ludziom sie przyjelo ze do zawodowek chodza tylko debile ....to nie prawda ale juz nie bede sie zaglebiac w ten temat
Tak swoja droga to wszystko jeszcze zalezy w jakim kierunku chcesz sie ksztalcic bo jesli np. mechanik to mysle ze zawodowka ci wystarzy ale jesli chcesz czegos ambitniejszego np fotografia to niestety ale trzeba sie przylozyc porzafnie i to nawet w zawodowce
Konto usunięte: tak jak u mnie... strasznie mnie to denerwuje, bo ja chodze do technikum i mam strasznie wysoki poziom... naprawde jest trudno z 21 przedmiotami.. i to jeszcze tak trudnymi...
ja z tym problemu nie mam bo chodzę do LO ale cóż z tego. Denerwuje mnie to, jak ktoś komentuje moich znajomych i patrzy na nich krzywym wzrokiem tylko dlatego, że chodzą do technikum

Konto usunięte: Denerwuje mnie to, jak ktoś komentuje moich znajomych i patrzy na nich krzywym wzrokiem tylko dlatego, że chodzą do technikum
to jest wprost śmieszne