Smerfix88
Smerfix88
  28 Agosto 2008 (pierwszy post)

Dobry. ;P Mam dwa pytanka, otóż... Mam we wrześniu poprawki z dwóch przedmiotów. Pierwsza jest 5 września, na której będe, druga natomiast między 10 a 15 września. I tu się rodzi problem, gdyż 7 września wyjeżdżam (nieodwołalnie) i wracam dopiero 28. Pierwsze pytanie brzmi: Czy wniosek o wpis warunkowy moge złożyć jeszcze przed podejściem do egzaminu poprawkowego, gdyż po prostu mnie na nim nie będzie czy po? Drugie pytanie: Do kiedy można składać wnioski o wpis warunkowy? Czyżby do końca września ? I czy możliwe jest złożenie takiego wniosku poprzez osobę trzecią (ojca, matkę) ? Dziękuje z góry ;))

PaAulinka001
PaAulinka001
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry. ;P Mam dwa pytanka, otóż... Mam we wrześniu poprawki z dwóch przedmiotów. Pierwsza jest 5 września, na której będe, druga natomiast między 10 a 15 września. I tu się rodzi problem, gdyż 7 września wyjeżdżam (nieodwołalnie) i wracam dopiero 28. Pierwsze pytanie brzmi: Czy wniosek o wpis warunkowy moge złożyć jeszcze przed podejściem do egzaminu poprawkowego, gdyż po prostu mnie na nim nie będzie czy po? Drugie pytanie: Do kiedy można składać wnioski o wpis warunkowy? Czyżby do końca września ? I czy możliwe jest złożenie takiego wniosku poprzez osobę trzecią (ojca, matkę) ? Dziękuje z góry ;))

moze najlepiej dowiedz sie tego u osob ktore maja o tym jakie kolwie pojecie bo moze cie ktos wprowadzc w blad
Ader
Ader
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy wniosek o wpis warunkowy moge złożyć jeszcze przed podejściem do egzaminu poprawkowego, gdyż po prostu mnie na nim nie będzie czy po? Drugie pytanie: Do kiedy można składać wnioski o wpis warunkowy? Czyżby do końca września ? I czy możliwe jest złożenie takiego wniosku poprzez osobę trzecią (ojca, matkę) ? Dziękuje z góry ;))

A nie możesz napisać podania o przedłużenie sesji?
Kocieee
Kocieee
  28 Agosto 2008

Zamiast zgłosić się do derekcjii albo zadzwoniić do sekretariatu to tutaj takie rzecy :woot:

Ader
Ader
  28 Agosto 2008
Kocieee
Kocieee: derekcjii

a co to jest? :nielapie:
djsowa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
djsowa
  28 Agosto 2008

Literówka? -.- Zapewne miało być deklaracji.

Ader
Ader
  28 Agosto 2008
djsowa
djsowa: Literówka? -.- Zapewne miało być deklaracji.

raczej błąd językowy, miało byc dyrekcji :)
WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Agosto 2008
Kocieee
Kocieee: derekcjii

Głupota dzisiejszej młodzieży mnie przeraza :crylol:
Ader
Ader
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Głupota dzisiejszej młodzieży mnie przeraza

no przecież "szkoła óczy" :and:.
WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Agosto 2008
Ader
Ader: no przecież "szkoła óczy" .

Ta, głupoty chyba :and:
Niuniek0308
Niuniek0308
  28 Agosto 2008
Ader
Ader: "szkoła óczy"

i wyhowóje :mrgreen:
Edex91
Edex91
  28 Agosto 2008

ja niezdałem z matmy(poprawka) to moge złożyc podanie o warunkowe zdanie? czy jak??

Ader
Ader
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja niezdałem z matmy(poprawka) to moge złożyc podanie o warunkowe zdanie? czy jak??

tutaj mowa o studiach kolego :ziober2:
WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja niezdałem z matmy(poprawka) to moge złożyc podanie o warunkowe zdanie? czy jak??

Nie, już zostajesz rok :ziew:
Edex91
Edex91
  28 Agosto 2008

osz w morde a w technikum tak nie można?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.