BukeoPL
BukeoPL
  28 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej!
Potrzebujecie nowych podręczników?
A może macie dużo niepotrzebnych?

Wpisujcie w postach co chcielibyście kupić lub sprzedać ? będzie dużo prościej, szybciej i zostanie więcej kasy;)

Nie znalazłeś swojego podręcznika? Poszukaj na www.Bukeo.pl

Zapraszam do mojego klanu :)

nela021
nela021
  28 Agosto 2008

nije,mam wszystkie już :tak:

MaRtUnIa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
MaRtUnIa
  28 Agosto 2008

Hmmm.. bardzo ciekawy pomysł..

CIASTECZKO
CIASTECZKO
  28 Agosto 2008

ja może i bym się za czymś rozejrzał :) :piwo:

XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  28 Agosto 2008

Mi brakuje jeszcze kilku :zonk:

Alicja w Krainie Czarów ;-)

MaRtUnIa
MaRtUnIa
  28 Agosto 2008

Ja szukam serii "Moment Mal" do nauki j. niemickiego.. Interesuja mnie wszystkie 3 czesci.

wykrzyknik
wykrzyknik
  28 Agosto 2008

Siema Ludki... Skoro szukasz książki - podrecznika i weszlas na ten temat to co za problem zarejestrowac sie na tym bukeo.pl ? Jeeeeju... ludzie to maja problemy... Gdyby wszystko bylo takie latwe to swiat bylby nudny.

krzysiek00
krzysiek00
  28 Agosto 2008

Ja potrzebuje podrecznika do geografi - autorem jest jakas kucharska.. To dosc nowe wydawnictwo chyba z nie chce mi sie bulic fortuny za ladna, lsnica okladke.. Podrecznik jest w 2 czesciach - szukam obu.

CIASTECZKO
CIASTECZKO
  28 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Siema Ludki... Skoro szukasz książki - podrecznika i weszlas na ten temat to co za problem zarejestrowac sie na tym bukeo.pl ? Jeeeeju... ludzie to maja problemy... Gdyby wszystko bylo takie latwe to swiat bylby nudny.
Nikt problemów nie robi :)
MaRtUnIa
MaRtUnIa
  28 Agosto 2008

:DD Znalazlam wszystkie 3 czesci :P Kazda po 10 zl wiec za wszystkie zaplace tylko 30.. Juz sie balam ze bede musiala lazic po kiermaszach i kolekcjonowac a tak moge sobie pojsc do kina z moim miskiem :P Ponoc ten nowy Batman jest fajny..

wykrzyknik
wykrzyknik
  28 Agosto 2008

No ja znalazlem Ci za 8 zl w tej wyszukiwarce... podesłać Ci na pw czy sam ogarniesz ?

wykrzyknik
wykrzyknik
  28 Agosto 2008

To było do Krzysiek00... Nie umiem jeszcze cytować kuźwa ;/

Marek1991BrD
Marek1991BrD
  28 Agosto 2008
krzysiek00
krzysiek00: Ja potrzebuje podrecznika do geografi - autorem jest jakas kucharska..

Na bukeo są obie częsci po 8 zł każda. Wystarczy poszukać.
krzysiek00
krzysiek00
  28 Agosto 2008

Tak, mam - znalazlem juz. Najtansze sa za 8 zeta wiec chyba zgarne oba, za 16 sie opyla, taniej pewnie i tak bym nie znalazl. Dzieki "wykrzyknik" za pomoc ;)

A jak chcesz zacytowac to wystarczy ze przy poscie ktory cytujesz klikniesz "cytuj calosc" albo "cytuj fragment". Jesli cytujesz fragment to zaznacz go najpierw przeciagajac mysza po tekscie. Pozdro

WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Agosto 2008

Szkoda że już mi się to nie przyda :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.