Hej!
Potrzebujecie nowych podręczników?
A może macie dużo niepotrzebnych?
Wpisujcie w postach co chcielibyście kupić lub sprzedać ? będzie dużo prościej, szybciej i zostanie więcej kasy;)
Nie znalazłeś swojego podręcznika? Poszukaj na www.Bukeo.pl
Zapraszam do mojego klanu :)
Podręczniki do liceum - kupię/sprzedam strona 1 z 4
Siema Ludki... Skoro szukasz książki - podrecznika i weszlas na ten temat to co za problem zarejestrowac sie na tym bukeo.pl ? Jeeeeju... ludzie to maja problemy... Gdyby wszystko bylo takie latwe to swiat bylby nudny.
Ja potrzebuje podrecznika do geografi - autorem jest jakas kucharska.. To dosc nowe wydawnictwo chyba z nie chce mi sie bulic fortuny za ladna, lsnica okladke.. Podrecznik jest w 2 czesciach - szukam obu.
:DD Znalazlam wszystkie 3 czesci :P Kazda po 10 zl wiec za wszystkie zaplace tylko 30.. Juz sie balam ze bede musiala lazic po kiermaszach i kolekcjonowac a tak moge sobie pojsc do kina z moim miskiem :P Ponoc ten nowy Batman jest fajny..
Tak, mam - znalazlem juz. Najtansze sa za 8 zeta wiec chyba zgarne oba, za 16 sie opyla, taniej pewnie i tak bym nie znalazl. Dzieki "wykrzyknik" za pomoc ;)
A jak chcesz zacytowac to wystarczy ze przy poscie ktory cytujesz klikniesz "cytuj calosc" albo "cytuj fragment". Jesli cytujesz fragment to zaznacz go najpierw przeciagajac mysza po tekscie. Pozdro