PampCrew
PampCrew
  27 Agosto 2008 (pierwszy post)

Wiecie może ,czy po szkole zawodowej bez LU można zrobic kurs dekoratora wnętrz?

baskas4
baskas4
  27 Agosto 2008

myślę, że kurs może zrobić każdy

Ader
Ader
  27 Agosto 2008

Takie kursy można robić w szkołach policealnych. Wymaganiem jest ukończenie takiej szkoły, po zawodowej to nie wiem jak to się ma w tym przypadku.
Ale mi się wydaje że jednak LU tutaj byłoby potrzebne.

Ader
Ader
  27 Agosto 2008

chyba że kursy takie są organizowane przez jakieś inne instytucje, najlepiej jednak zapytać np w sekretariacie w szkole, która proponuje taką formę.

pinkmusic
pinkmusic
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiecie może ,czy po szkole zawodowej bez LU można zrobic kurs dekoratora wnętrz?

mozna. pozwalam Ci :and:
SaniaQ1992
SaniaQ1992
  27 Agosto 2008

jasne że można , jak zapłacisz to na pewno.;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiecie może ,czy po szkole zawodowej bez LU można zrobic kurs dekoratora wnętrz?

hmm..kurs.. myślę że tak.. jeśli robi go np. UP to chyba nie potrzeba średniego wykształcenia..
jeśli myśłisz o kursie w stylu.. jakieś policelane studium ..to zalezy od szkoły..
niektóre wymagaja średniego.. inni nie.. i biorą każdego chętnego.. bo to zawsze kasa
...Ignorance is bliss...
xXx0Asiunia0xXx
xXx0Asiunia0xXx
  28 Agosto 2008

Pewnie, że można

WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Agosto 2008

pewnie że mozna. :)

Kocieee
Kocieee
  28 Agosto 2008

Pewnie że każdy może zawsze jakiś kurs ale nielepiej do liceumn i studia ? :wo0T:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.