AnioLCiemnosci02
AnioLCiemnosci02
  27 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam ;)

chciałam zadać pytanie:
gdzie lepiej iść po skończonej edukacji w liceum?
do szkoły policealnej, czy na studia?

pozdrawiam ;*

Hope
Hope
  27 Agosto 2008

Na studia prawdopodobnie.

Ader
Ader
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie lepiej iść po skończonej edukacji w liceum? do szkoły policealnej, czy na studia?

najlepiej na studia.
Dlaczego a no prosta sprawa.
Po studiach masz wykształcenie wyższe, czego nie otrzymasz w szkole policealnej. Również w szkole policealnej nie wymagana jest matura, więc w zasadzie może tam pójść każdy. Sam studiuje, toteż uważam że warto. :)
DonSmall92
DonSmall92
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie lepiej iść po skończonej edukacji w liceum? do szkoły policealnej, czy na studia?

to jest moim zdaniem glupie pytanie... liceum wlasnie do nauki na studiach przygotowuje, do szkoly policealnej idzie sie jak sie chce wykrecic od woja:woot:
Zielinho
Zielinho
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

OHP i wszystko jasne ;)
Zakretka89
Zakretka89
  27 Agosto 2008
Zwykłe liceum, pozniej Na studia! Yeah! Bo po policjalnej Nic nie masz a wrecz to samo co PO Liceum zwykłym:)
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008

na studia :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo po policjalnej Nic nie masz a wrecz to samo co PO Liceum zwykłym:)

Masz tytuł technika :ziew:
PikerSik
PikerSik
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

Uważam, że studia. :tak:
xXxblondixXxxx
xXxblondixXxxx
  27 Agosto 2008

nie wiem.
zastanawiam sie
ale chyba studia;]

PaATtTti
PaATtTti
  27 Agosto 2008

na studia lepiej;)

MarheFcia
MarheFcia
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

a co chcesz robić? To naprawde zalezy od kierunku ktory wybierasz.
baskas4
baskas4
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: do szkoły policealnej, czy na studia?

myślę, że jeśli boisz się, że sobie nie poradzisz na studiach możesz isć na studium. Podszkolisz się i możesz później iść na studia.
bulcia14eg
bulcia14eg
  27 Agosto 2008

na studia proponuję... ;))

pekin172
pekin172
  27 Agosto 2008

zdecydowanie lepsza est szkola policealna. mozna zdobyc zawod i odrazu podjac prace, i miedyz czasie isc na studia jako rozszerzenie tego czego sie uczylo w szkole policealnej. przykład: moja siostra wlasnie idzie na studia, ukonczyla szkole policealna, jest technikiem masazysta, zarabia 2500 w salonie masazu i rozpocznie nauke zaocznie na studiach na kierunku fizjoterapii. zdobedzie licencjat i to jej wystarczy, bo zawod juz ma. a ktos, kto odrazu pojdzie na studia po LO, po studiach licencjackich nie ma nic. chyba ze wybierze jakis normalny kierunek.

xmilkaax
xmilkaax
  27 Agosto 2008

a ja idę do technikum ekonomicznego. nowi ludzie, nowi nauczyciele. wszystko nowe. dobrze wybrałam ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.