Siemka...ktoś z was chodzi lub chodził na informatyka...???
Jeśli tak to macie może jakieś skazówki co warto wykuć na blache...co jest najtrudniejsze itp...piszcie
Pozdrawiam
Technik informatyk strona 1 z 2
Ja chodze... i jeśli chcesz używać techniki trzech Z ... Zakuc Zdać Zapomniec to życzę powodzenia...:/ jak się nie nauczysz jednego to nie zrobisz drugiego:) pozdro
Mario2007
Mam kolege ktory chodzil.. z tego co mowil to warto wiedziec cos o programowaniu glownie w.. pascalu czy jakos tak? W kazdym razie chodzi o to by umiec pisac programy i znac dobrze matematyke.
o wlasnie ja chodze rok i juz mi sie znudzilo ale kompy i tak lubie a w szkole sie nie naucxzylam do tej pory nic;p po prostu trzeba umiec i lubic a nie kuc:D to nie chcemia ze sie trzeba pierwiastkow na pamiec uczyc czy cos...;/
to to mi został ostatni rok informatyki, wskazówki?? wybrać taki komputer na sali żeby się nie psuł i żeby można było dobrze ściągać
Jestem Polakiem więc
pisze po Polsku.
tak ja chodze o_O
z tym wykuciem na blache to nie najlepszy pomysł. w tym zawodzie jak nie umiesz jednej rzeczy to następnej nie zrobisz. tak już niestety jest. jak jesteś pierwszy rok teraz to pascal, dużo prezentacji, grafika, exel, word, paint, gimp, systemy- na początku są algorytmy, co gdzie jak w procesorze. i takie tam różne.
na początku było troszke trudno ale jest dobrze. ja sie troszke nauczyłam w tym zawodzie. a jak lubisz kompy i w ogóle to dasz rade. powodzenia :)