Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  25 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hello jak wy postrzegacie szkole
Waszym zdaniem jest ważna w zyciu czowieka czy raczej nie________

IncurableLove
IncurableLove
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: IncurableLove:A Ci co się teraz nie uczą, potem będą płakać, że bezrobotni są :[ Tak jakby ludzie po studiach zawsze mieli prace

A ci bez szkoły mają dobrą pracę? No nie wiem.. Ci po szkole przynajmniej w większości przypadków mają.. Trzeba wszędzie szukać. A nie pójść do urzędu pracy i czekać na cud.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A ci bez szkoły mają dobrą pracę? No nie wiem.. Ci po szkole przynajmniej w większości przypadków mają.. Trzeba wszędzie szukać. A nie pójść do urzędu pracy i czekać na cud.

:ziew:
Dziecię dużo zależy od tego po jakim się jest kierunku :]
Czasem ludzie po technikach są lepiej przyjmowani niż po studiach na jakimś kierunku
Nie znasz widze życia
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  25 Agosto 2008

jest bo bez niej w zyciu pracy nie znajdziesz

IncurableLove
IncurableLove
  25 Agosto 2008

Dziecię to możesz mówić do swoich kumpli.
Nie mam 15 lat i trochę wiem, więc nie bierz mnie za kolejne dziecko na fotce.
Dlatego rok temu właśnie poszłam do technikum, a nie LO, bo po LO na pewno mnie nie przyjmą do roboty. A tak będę mieć i zawód i maturę.

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziecię to możesz mówić do swoich kumpli.

No nie bardzo , głupio tak do 25 letnich facetów mówić dziecię ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam 15 lat i trochę wiem, więc nie bierz mnie za kolejne dziecko na fotce.

To masz 16 , też mi wielka różnica. Dla mnie jesteś dzieckiem bo masz troche dziecinne rozumowanie

Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego rok temu właśnie poszłam do technikum, a nie LO, bo po LO na pewno mnie nie przyjmą do roboty. A tak będę mieć i zawód i maturę.

Ale gorzej będziesz przygotowana do tej matury :)

Btw. naucz się cytować
ramzes812
ramzes812
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo po LO na pewno mnie nie przyjmą do roboty

Po LO trzeba isc na studia, bo inaczej sie nie da
IncurableLove
IncurableLove
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To masz 16 , też mi wielka różnica. Dla mnie jesteś dzieckiem bo masz troche dziecinne rozumowanie

:zonk: 16? Również nie trafiłaś. I tak Twojego zdania nie przebiję proszę pani.
Byłaś w technikum, że wiesz, że będę gorzej przygotowana? To zależy od nauczycieli chyba..
A od mojego cytowania się odczep, nie jestem na tym portalu od kilku lat i mam prawo popełniać błędy.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 16? Również nie trafiłaś

16.5 :ziew:
Nie rób z siebie starszej niż jesteś :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: A od mojego cytowania się odczep, nie jestem na tym portalu od kilku lat i mam prawo popełniać błędy.

Zaznaczasz tekst i klikasz na "cytuj fragment"
Średnio ogarnięte dziecko z gimnazjum by się tego szybciej nauczyło ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Byłaś w technikum, że wiesz, że będę gorzej przygotowana? To zależy od nauczycieli chyba..

Niestety nie.
W liceach lepiej przygotowuja do matury gdyż nie jesteś obarczona tymi wszystkimi przedmiotami zawodowymi plus egzaminem na koniec
;]
IncurableLove
IncurableLove
  25 Agosto 2008

A Ty nie rób z siebie nie wiadomo jak mądrej.. Jak kliknę 'cytuj całość' to oczywiście powiesz że nie umiem cytować. Jak ktoś jest zdeterminowany i interesuje się swoim przyszłym zawodem, to przedmioty zawodowe nie robią mu problemu.
A i radzę iść spać, bo ta minka :ziew: jest już nudna.
Do widzenia, idę na inne forum, bo tu
nie można wyrazić swojej opinii.

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A Ty nie rób z siebie nie wiadomo jak mądrej.. Jak kliknę 'cytuj całość' to oczywiście powiesz że nie umiem cytować.

Nie robie z siebie "niewiadomo jak mądrej" tylko głupio tak troche piszesz bo to wygląda jakbyś pisała do autorki tego tematu a nie do mnie.
Poza tym na logike to przeciez "cytuj całość" to całe się cytuje a "cytuj fragment" to dowolny fragment :]
Nie wiem co tu takiego trudnego do zrozumienia :]

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ktoś jest zdeterminowany i interesuje się swoim przyszłym zawodem, to przedmioty zawodowe nie robią mu problemu.

Ja poszłam do Ekonomika , po roku zrezygnowałam bo jednak nie dla mnie ten zawod :]
Do Technikum idą głównie Ci co nie mają zamiaru się uczyć dalej jedynie chcą mieć szybko maturę i zawód :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A i radzę iść spać, bo ta minka jest już nudna.

;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Do widzenia, idę na inne forum, bo tu nie można wyrazić swojej opinii.

A kto broni ?:szok2:
XkatarzynaX
XkatarzynaX
  25 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Hello jak wy postrzegacie szkole Waszym zdaniem jest ważna w zyciu czowieka czy raczej nie________

oh... jakby nie było o czym gadać:/
moxymoronomaatura
moxymoronomaatura
  25 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Waszym zdaniem jest ważna w zyciu czowieka czy raczej nie

za bardzo ważna rzecz.
KamiQa
KamiQa
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Waszym zdaniem jest ważna w zyciu czowieka czy raczej nie________

jest ważna. Bez szkoły wszyscy byli by idiotami. no może nieliczni by się swoją inteligencją wybili pośród tłumu.
Ale szkoła to nie tylko nauka. To też integracja z ludzmi, rówieśnikami. Szkoła nie uczy nas tylko matmy czy fizyki ale też po troche zycia. Zauważcie ze spędzamy w niej większą połowe dnia... ;x a potem w domu jeszcze siezimy nad lekcjami -.-

Wg mnie szkoła jest potrzebna. Ale powinni ograniczyć prace domowe zeby ktoś miał też coś z zycia w domu. a nie tylko szkoła cały czas.
iMadi15
iMadi15
  26 Agosto 2008

Pewnie, ze jest ważna..
Teraz to sprzątaczka musi mieć co najmniej średnie ukończone;]
Jak chcesz mieć dobrą pracę to uczyć się trzeba;]

A według mnie to nauka nie jest wcale taka męcząca. Jak ktoś chce to potrafi;]

MoniQQQ22
MoniQQQ22
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Hello jak wy postrzegacie szkole Waszym zdaniem jest ważna w zyciu czowieka czy raczej nie________

No wiadomo że jest ważna. To chyab logiczne.
Chcesz być matołem , czy wolisz być inteligenta...?
Odpowiedz sobie na to pytanie. To odpowiesz sobie na swoje pytanie.;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.