styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: NAWET na egzamin? To akurat nie jest jakaś nadzwyczajna sytuacja, nie ogarniam dziewczyn, które się stroją na to jak świnia na odpust. Ja akurat na egzaminy chodzę normalnie, raz nawet poszłam w niebieskich legginsach i nikt nie dał o to je/bania. Ale ludzie, którzy pracują i o ile nie jest to sklep obuwniczy czy warzywny, raczej nie ubiorą na co dzień żarówiastej bluzki z tally weijl. Ja akurat ubrałam się tak dzisiaj bez okazji :>

Ja też się nie stroję jakoś specjalnie, bo na sesji zimowej byłam normalnie w dzinsach, botkach i tylko miaam bluzkę biała, ale nie taką jakąś mega elegancką, bez kołnierzyka, ale taka koszulowa. A inni wystrojeni spzilki, spodniczki czarne :D też nie rozumiem teog fenomenu.
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy są dla mnie jakieś rady, jakieś pocieszenie?

zagazować :tak:
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015

outfit z domu XD

MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: A inni wystrojeni spzilki, spodniczki czarne :D też nie rozumiem teog fenomenu.

Na maturę rozumiem, bo to tradycja, ale nie na jakiś byle egzamin na studiach. Dla niektórych to wielkie przeżycie :rotfl:
Rosiczka
Rosiczka: zagazować

Ja nie wiem dokąd prowadzi jakakolwiek rura u mnie w mieszkaniu, nie wiem co to mokasyny (chociaż gdzieś słyszałam nazwę), a tym bardziej jazzówki (wtf, nawet nie wiedziałam, że istnieje taki rodzaj butów). Czy to czas szykować pętle? Nie wiem jak mogłam tyle lat przeżyć, przetrwać w tej walce zwanej życiem, nie mając pojęcia o tych rzeczach...
Rosiczka
Rosiczka: outfit z domu XD

fajny żyrandol. a wnętrze troche jak z restauracji jakby nie patrzeć na podłoge.
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na maturę rozumiem, bo to tradycja, ale nie na jakiś byle egzamin na studiach. Dla niektórych to wielkie przeżycie

DLa mnie nie łeheheh XD
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wiem dokąd prowadzi jakakolwiek rura u mnie w mieszkaniu, nie wiem co to mokasyny (chociaż gdzieś słyszałam nazwę), a tym bardziej jazzówki (wtf, nawet nie wiedziałam, że istnieje taki rodzaj butów). Czy to czas szykować pętle? Nie wiem jak mogłam tyle lat przeżyć, przetrwać w tej walce zwanej życiem, nie mając pojęcia o tych rzeczach...

Ja też nie mam pojęcia, zostaje CI sznur.
Konto usunięte
Konto usunięte: fajny żyrandol. a wnętrze troche jak z restauracji jakby nie patrzeć na podłoge.

Co Ci się kojarzy z restauracją? :rotfl:
MartaKarina
MartaKarina
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Ja też nie mam pojęcia, zostaje CI sznur.

Jakby to moja babka powiedziała- RICHTIG :rotfl:
Rosiczka
Rosiczka: Co Ci się kojarzy z restauracją?

Wystrój, szczególnie ściany i okno. fakt nie ma tam stolików ani baru, ale nie o to chodzi.
Rosiczka
Rosiczka
  21 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystrój, szczególnie ściany i okno. fakt nie ma tam stolików ani baru, ale nie o to chodzi.

jakie okno? :wtf: tam nie ma okna, to jest przejście na klatkę schodową na dół...i dla stroju takie zasłonki.
ściany są czerwone, nie rozumiem w czym to przypomina restaurację xD
MartaKarina
MartaKarina
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: jakie okno? tam nie ma okna, to jest przejście na klatkę schodową na dół...i dla stroju takie zasłonki.

No skąd mam wiedzieć, wygląda jak okno z wyjściem na balkon. Ja to oceniam tylko z perspektywy zdjęcia, nie wiem, jaki masz układ mieszkania. Dobra, bez sensu nad tym filozofować.
Rosiczka
Rosiczka: ściany są czerwone,

seksi.
Rosiczka
Rosiczka
  21 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No skąd mam wiedzieć, wygląda jak okno z wyjściem na balkon. Ja to oceniam tylko z perspektywy zdjęcia, nie wiem, jaki masz układ mieszkania. Dobra, bez sensu nad tym filozofować.

Iwme, tylko zdziwiłam się, ze to wygląda jak okno ;O ale tak patrząc z perspektywy każdej osoby tutaj to może rzeczywiście trochę tak wygląda :crylol:
Rosiczka
Rosiczka
  21 Abril 2015

outfit z uczelni podczas prezentacjid83ddc4d

Rosiczka
Rosiczka: Iwme

no wiem ***
MartaKarina
MartaKarina
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: tylko zdziwiłam się, ze to wygląda jak okno ;O

No na zdjęciu tak wygląda :D
Rosiczka
Rosiczka: Iwmeno wiem ***

xD
Rosiczka
Rosiczka: outfit z uczelni podczas prezentacji

Co robisz z włosami, że masz takie gładkie (w sensie że się nie plątają)? Używasz prostownicy, jakichś kosmetyków modelujących do włosów czy czeszesz co chwilę, a może po prostu tak masz? Moje są pół godziny od poczesania już rozwalone. Co prawda prowadzę dynamiczny tryb życia bo często gdzieś latam, ale nawet jak siedzę to w sumie jest to samo.
MartaKarina
MartaKarina
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: podczas prezentacj

also ta bluzka jest z tally weijl? chyba widziałam tam podobną.
Kombatant
Kombatant
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: outfit z uczelni podczas prezentacji

Eins zwei polizei :nutki:

Niech zgadne...
prezentowalas jak prawidłowo i zgodnie z prawem pałować demonstrantów , oraz prawidłowe użycie gazu bojowego :ziober2:
Rosiczka
Rosiczka
  21 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co robisz z włosami, że masz takie gładkie (w sensie że się nie plątają)? Używasz prostownicy, jakichś kosmetyków modelujących do włosów czy czeszesz co chwilę, a może po prostu tak masz? Moje są pół godziny od poczesania już rozwalone. Co prawda prowadzę dynamiczny tryb życia bo często gdzieś latam, ale nawet jak siedzę to w sumie jest to samo.

Właśnie nic nie robię, ja się nawet nie czesze XD tzn rano jak prostuje to czesze a potem przez 2-3 dni nie XD tak mam chyba, używam tylko szamponu i odżywki do włosów czasem olejku arganowego.
Konto usunięte
Konto usunięte: also ta bluzka jest z tally weijl? chyba widziałam tam podobną.

Nope, STradivarius
Konto usunięte
Konto usunięte: Eins zwei polizei Niech zgadne... prezentowalas jak prawidłowo i zgodnie z prawem pałować demonstrantów , oraz prawidłowe użycie gazu bojowego

A nie zgadłeś :D zadania Ministerstwa Zdrowia i Sprawiedliwości na rzecz bezpieczeństwa w transporcie i komunikacji powszechnej :D
Kombatant
Kombatant
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: na rzecz bezpieczeństwa

No ale bylem blisko , tez cos zwiazane z bezpieczenstwem : )

I still waiting na outfit w mundurze :pavarotti:
MartaKarina
MartaKarina
  21 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: tzn rano jak prostuje to czesze a potem przez 2-3 dni nie XD

Ja tylko 2 razy w życiu prostowałam włosy. I jak przez 2-3 dni? A nie myjesz codziennie?
Rosiczka
Rosiczka: żywam tylko szamponu i odżywki do włosów czasem olejku arganowego.

to nie są kosmetyki do stylizacji :))
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.