styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  1 Abril 2015

>chce do katowic:(
3 godziny temu
tak sie z toba super rozmawia

xD

mem0ry
mem0ry
  1 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co byś powiedziała na spotkanie we trójkę, ja ty i marcin? Podczas rozmowy przez telefon wpadliśmy na taki pomysł, że fajnie byłoby się zobaczyć we 3.

hahaha, nie dzięki, nie jestem zainteresowana :D
mem0ry
wpis jest ukryty
MartaKarina
MartaKarina
  1 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha, nie dzięki, nie jestem zainteresowana :D

żałuj :D
przy mnie i marcinie wróciłaby ci chęć do życia, przestałabyś być smutną żabą
mem0ry
mem0ry
  1 Abril 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: przestałabyś być smutną żabą

https://www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ
https://www.youtube.com/watch?v=tA46Q0G_jM4

d83dde30
MartaKarina
MartaKarina
  1 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: /watch?v=tA46Q0G_jM4

https://www.youtube.com/watch?v=Lh0a_gZ4N9w
MartaKarina
MartaKarina
  1 Abril 2015

Kiedy jakiś nowy outfit, Beatka?

___
Zgodzicie się ze mną, że to żółte tło które dodali na tym jakże zacnym portalu jest niezmiernie wku.:cenzura:.... wkurzające i pstrokate?

MartaKarina
MartaKarina
  4 Abril 2015

czekam na outfity waszych koszyczków wielkanocnych

MartaKarina
MartaKarina
  4 Abril 2015

Beatka? idziesz ze mną na wielkanocną ucztę?
mem0ry
mem0ry
  4 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatka? idziesz ze mną na wielkanocną ucztę?

:) cukierki mnie przekonały xD
GRADEK83
GRADEK83
  4 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatka? idziesz ze mną na wielkanocną ucztę?

Konto usunięte
Konto usunięte: :) cukierki mnie przekonały xD

Spaślaki a potem będziecie marudzić że dupa rośnie xD
mem0ry
mem0ry
  4 Abril 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam na outfity waszych koszyczków wielkanocnych

Ja nie robię zdjęć bo nie mam jak przerzucać a poza tym rodzice by na mnie dziwnie patrzyli xD

Nasz koszyczek wielkanocny jest normalny :D jest w nim swojska kiełbaska cienka <3 kawałek szynki ale to już ze sklepu, jajka, chrzan tarty nieprzetworzony <3 , masło w kieliszku, kawałek kupnej babki, baranek, sernik, który pomagałam mamie(znaczy uczyłam się dopiero bo wcześniej mnie takie rzeczy nie interesowały ale już myślę będę umiała) http://www.wielkiezarcie.com/zdjecie.php?id=107698&d=1 wyglądający podobnie do tego...tyle że tu chyba nie jest ser dany tylko jakaś masa budyniowa poza tym z wyglądu się nie różni iiiii chleb, sól i to chyba wszystko :d Nie ma w nim słodkich ZAJĘCY xD czy jajek czekoladowych bo akurat z lipnej czekolady są robione za mało słodkiej jak dla mnie, jak już to wrzuciłabym kinder niespodziankę bo ona jest mleczno słodka.Ale nie wrzuciłam :d może następnym razem xD Chociaż i tak dużo słodkości ...
mem0ry
mem0ry
  4 Abril 2015

Następnym razem muszę uczestniczyć w przygotowywaniu kiełbasy ;x i jej wędzeniu żeby umieć kiedyś sama robić...bo tej ze sklepów nigdy nie lubiłam i nie jadłam a swojskie zawsze wpylam że aż się uszy trzęsą :x

MartaKarina
MartaKarina
  4 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Spaślaki a potem będziecie marudzić że dupa rośnie xD

Ja nie będę :D
akurat jak tłuszcz zbiera się w dupie i/albo cyckach, to profit
Gorzej, jak w innych miejscach.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie robię zdjęć bo nie mam jak przerzucać a poza tym rodzice by na mnie dziwnie patrzyli xD

Mi też matka powiedziała że mam się puknąć w łeb, bo widziała jak robię zdjęcia tej szynce xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Nasz koszyczek wielkanocny jest normalny :D jest w nim swojska kiełbaska cienka .

Ja miałam w koszyczku jeszcze więcej rzeczy, tam na zdjęciu to dopiero jakaś połowa..
Osobiście nie widzę sensu w zabieraniu połowy lodówki na święcenie i ja bym wkładała do koszyczka tylko podstawowe produkty, 1 jajko, sól, ten taki specjalny chlebek do święcenia, może jakiś zając z czekolady i tyle.

a co sądzicie o świątecznym outficie mojego psiaka?

ładną kokardkę jej zrobiłam z resztek bluzki?
mem0ry
mem0ry
  4 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi też matka powiedziała że mam się puknąć w łeb, bo widziała jak robię zdjęcia tej szynce xD

ahahahaha no ja właśnie dlatego nie robiłam xD bo by ich zdziwiło moje nagłe zainteresowanie koszyczkiem xD

Konto usunięte
Konto usunięte: ładną kokardkę jej zrobiłam z resztek bluzki?

to najładniejszy outfit jaki dotąd u niej widziałam :d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.