styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015

Ty nie masz podstawowej wiedzy o stolicach geograficznych ktoś może nie mieć o prawach autorskich i wszelkich przypadków z tym związanych...

ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015

Aczkolwiek masz rację jest na niej tak, że dużo przedmiotów jest na tak zwaną "zapchaj dziurę" czasową ;|

GRADEK83
GRADEK83
  15 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie zdałam sobie sprawę, że tak naprawdę jeszcze się realnie nie znamy, a ja już o naszej znajomości piszę tak, jakby z tego miała się zrodzić nie wiadomo jaka wielka miłość

Nic nigdy nie wiadomo Marcin może okazać się tym jedynym d83dde09
ZUI
ZUI: https://vid.me/em6i

SOŁ SŁIT d83dde01
ZUI
ZUI: https://vid.me/4Ywg

a tu r oz ebał system :crylol:
GRADEK83
GRADEK83
  15 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wstawiam outfit mojego psa, żeby nie spamować

na pierwszym zdjęciu wyszedł jak ten z gwiezdnych wojen
ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015

jak na faceta śpiewa bardzo dobrze wręcz idealnie :d i to zaakcentowanie "lof of of" <3

GRADEK83
GRADEK83
  16 Marzo 2015
ZUI
ZUI: jak na faceta śpiewa bardzo dobrze wręcz idealnie :d i to zaakcentowanie

Nie mi to oceniać aczkolwiek do mam talent by go nie zwieli d83dde0f
dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015
ZUI
ZUI: y nie masz podstawowej wiedzy o stolicach geograficznych ktoś może nie mieć o prawach autorskich i wszelkich przypadków z tym związanych...

Porównanie prosto z dupy- jak zwykle Beatka xD Mistrzostwo.
To tak jakby mierzyć social skill porównując wyjście po bułki do sklepu i no nie wiem, prowadzenie wiadomości na żywo albo występ na scenie przed milionową publicznością.
Znam stolice naszych sąsiadów i najbardziej znanych państw i to mi wystarczy. Nie muszę się orientować, czego stolicą jest Addis Abeba ani nie muszę wiedzieć, co jest stolicą Papui Nowej Gwinie. Natomiast każdy człowiek, a już zwłaszcza studenciak, jak i każda osoba która skończyła licbazę, powinien orientować się w podstawowych kwestiach. Co jak co, ale to nie są wygórowane wymagania, nie wymagają ani dobrej pamięci ani umiejętności, więc nie próbuj się ze mną kłócić.
ZUI
ZUI: Aczkolwiek masz rację

d83dde0a
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nigdy nie wiadomo Marcin może okazać się tym jedynym

Nawet jeśli, to co z tego, skoro mieszkamy prawie 400 km od siebie. Poza tym marcina widzę bardziej jako kolegę jednak xD
dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Papui Nowej Gwinie.

papui nowej g w i n e i

LOL, w podglądzie mam nawet normalnie, a po dodaniu posta przestawia mi literki -,-
dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015

w katowicach pogoda dla bogaczy... a co tam w waszych sanokach?

dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015

Mam pytanie. Co ludzie z tematu outfitowego sądzą o tym teledysku?
https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es

sztuka czy pedofilia?

GRADEK83
GRADEK83
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym marcina widzę bardziej jako kolegę jednak xD

No dobry kolega to też zawsze coś :)
Konto usunięte
Konto usunięte: a co tam w waszych sanokach?

słonecznie ale wietrznie
PS
ładna bluzka jak wełniana taka owieczka xD
GRADEK83
GRADEK83
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es

Pierwszy teledysk był jak ta dziewczyna sama tańczyła i naprawdę podobało mi się to spoko ale kierwa nie lubię jak ciągną ten motyw dalej :/ jest chyba jeszcze jeden teledysk gdzie juz więcej osób tańczy, Nie mam odczuć pedofilskich oglądając ten teledysk aczkolwiek nie lubię oglądać facetów w kalesonach XD
dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwszy teledysk był jak ta dziewczyna sama tańczyła i naprawdę podobało mi się to spoko ale kierwa nie lubię jak ciągną ten motyw dalej :/ jest chyba jeszcze jeden teledysk gdzie juz więcej osób tańczy, Nie mam odczuć pedofilskich oglądając ten teledysk aczkolwiek nie lubię oglądać facetów w kalesonach XD

Ten pierwszy to w ogóle dla mnie jakaś abstrakcja. Ale jest to ciekawe, zawsze to inny motyw niż większość teledysków z półnagimi dziewczynami. A ten drugi też dziwny, mam mieszane uczucia właśnie oglądając go i wywołuje właśnie skojarzenia z pedofilią :/
aczkolwiek podoba mi się scena 3:18, może wypróbuję to na marcinie jak się spotkamy xD
Konto usunięte
Konto usunięte: słonecznie ale wietrznie

u mnie też, ale bardziej słonecznie
dynaminka
dynaminka
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym marcina widzę bardziej jako kolegę jednak xD No dobry kolega to też zawsze coś :)

marcin mi mówi, żebym to usunęła że widzę go tylko jako kolegę :rotfl:
GRADEK83
GRADEK83
  16 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: marcin mi mówi, żebym to usunęła że widzę go tylko jako kolegę

Marcin najwidoczniej ma inne plany co do twojej osoby no ale to wszystko wyjdzie w praniu xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.