styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Agosto 2014
JuIia
JuIia: Super ściana tekstu, dzięki Marta

Tyś nie widziała ściany tekstu d83dde09.

__
Ale fajnie, że temat znowu ożył...
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: btw, znalazłam w google moje jpg które kiedyś wstawiłam na forum sprzed kilku lat..Poza tym, że wtedy ważyłam kilka kg więcej

z wrażenie zapomniałam zadać pytania- czym się różni mój brzuch pomijając to, że kiedyś ważyłam ze 4 kg więcej. Wtedy nikt na forum nie pisał mi, że mam dziwny brzuch ;__;
JuIia
JuIia
  4 Agosto 2014

Also Marta chyba nie wciąga swego bojlera bo jakby tak porównać to mam taki sam :woot:

TunikaMarty
TunikaMarty
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciało Ci się przeglądać posty sprzed kilku miesięcy, tyle stron? :D

jednak ktos przegrywa bardziej od Ciebie xD
Rosiczka
Rosiczka
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciało Ci się przeglądać posty sprzed kilku miesięcy, tyle stron? :D

Przypadkowo wcisnęłam którąś tam i chyba z 5 przejrzałam ;] i akurat te Twoje buciki :D
Marta co ty wklejasz za zdjęcia XD
Rosiczka
Rosiczka
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak ktos przegrywa bardziej od Ciebie xD

A jednak nie.
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Agosto 2014

Afera boilerowa na forum... d83ddc40
No, ale chociaż coś się dzieje ^^

Rosiczka
Rosiczka: Przypadkowo wcisnęłam którąś tam i chyba z 5 przejrzałam ;] i akurat te Twoje buciki :D Marta co ty wklejasz za zdjęcia XD

Ok

No znalazłam... Ale chyba się nie obrażasz, co? Bo nie masz się czego wstydzić.
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak ktos przegrywa bardziej od Ciebie xD

Rosiczka
Rosiczka: A jednak nie.

Ech, a już miałam nadzieję d83dde25
PolykNasienia
PolykNasienia
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ech, a już miałam nadzieję

przegrywa i jeszcze sie glupio tlumaczy,a ty jej wierzysz
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie znałam.

Polne, ładne.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czerwień jest piękna! I nie wulgarna, tylko wyzywająca.. ale lubię. I bynajmniej nie z tego powodu

Lubisz, ale i tak mało Ciebie w czerwonym, albo coś mi umknęło.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja opanowałam nawet sztukę biegania w szpilkach na tramwaj.

W sumie fajnie.
Ja pewnie również bym dała ubiec w szpilkach, ale wolę tego nie praktykować, bo obawiam się wyrżnięcia ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: why?

Po prostu mi się nie podoba, pomijając to, że sama bym nie założyła takiej spódnicy i takiej bluzki.
No ale to, że mamy całkiem inną zawartość szafy już wiemy :).

Konto usunięte
Konto usunięte: Ech... poczekaj chwilę. Zrobię to, czego chcesz bo już od dłuższego czasu mam wrażenie, że mnie próbujesz "sprowokować", a dla mnie to żaden problem

Teraz akurat nie prowokowałam. Nie widziałam by ktoś Ci zarzucał ''podrasowanie' figury do zdjęcia, mi się po prostu pozycja wydała mało naturalna, ale pewnie dlatego że nasze społeczeństwo przepełnia ilość ludzi 'garbatych', sama nie mam prostych pleców, a szkoda, bo jak się wyprostuję to mam plus 3 cm do wzrostu ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Magdaleno, ważę 42/43 kg, noszę rozmiar 32, który i tak mi lekko spada,

;o, jaka z Ciebie drobnota ;D.
Tyle to ja ważyłam pewnie w podstawówce, kiedy miałam sama ledwo 160 cm wzrostu albo i mniej ;D.
Pewnie sięgasz mi do brody ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie muszę się dowartościowywać w tak prymitywny sposób przed fotkową publicznością.

Yh, niby nie musisz, a wrzucasz zdjęcia w biustonoszu na forum, którego się wstydzisz.
Nie musiałaś mi nic udowadniać fotami, wystarczyło napisać, że specjalnie się nie prostujesz, w to bym uwierzyła.
Dziwne z Ciebie stworzenie, którego nie potrafię zrozumieć, nie w momencie pokazywania swojego ciała w internetach i to za darmo, bo gdyby ktoś Ci za to płacił to uznajmy, że potrafiłabym zrozumieć chociaż trochę :D.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Polne, ładne.

Sprawdzę w google.
MaqdaIena
MaqdaIena: Lubisz, ale i tak mało Ciebie w czerwonym, albo coś mi umknęło.

Może mało outfitów w czerwonym tutaj dodawałam, ale to własnie jest mój ulubiony kolor. Nie mówię, że mam najwięcej rzeczy czerwonych, bo tak nie jest, szafę mam pełną różnych kolorów, ale jakbym miała wybrać jeden kolor, to czerwony najlepszy.
MaqdaIena
MaqdaIena: W sumie fajnie. Ja pewnie również bym dała ubiec w szpilkach, ale wolę tego nie praktykować, bo obawiam się wyrżnięcia ;D.

Jak nie masz potrzeby, to nie polecam, nie jest to nic fajnego. Ale czasem lepsze to niż czekanie 15 minut na kolejny tramwaj.
MaqdaIena
MaqdaIena: Po prostu mi się nie podoba, pomijając to, że sama bym nie założyła takiej spódnicy i takiej bluzki. No ale to, że mamy całkiem inną zawartość szafy już wiemy :).

No ok, rozumiem...
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie widziałam by ktoś Ci zarzucał ''podrasowanie' figury do zdjęcia, mi się po prostu pozycja wydała mało naturalna, ale pewnie dlatego że nasze społeczeństwo przepełnia ilość ludzi 'garbatych', sama nie mam prostych pleców, a szkoda, bo jak się wyprostuję to mam plus 3 cm do wzrostu ;D.

Myślę, że spódniczka z wysokim stanem (swoją drogą maksymalnie obcisła) też przyczyniła się do tego, jak się "ułożyła" moja sylwetka na tym zdjęciu. No przyznam, że nie garbiłam się do tego zdjęcia, stałam wyprostowana, ale nie lubię się garbić i zawsze też staram się chodzić wyprostowana. A że mam większe cycki (choć nie są jakieś mega wielkie, ale coś odstaje) i płaski brzuch, to może wam się wydawać, że poza jest nienaturalna albo że celowo wciągam brzuch, choć udowodniłam wam, że tak nie jest!
Zdjęcia to wszystko, co mogę zrobić, żebyście mieli 100% pewności, musielibyście mnie zmacać... ale tego zrobić nie mogę, więc nie macie takiej możliwości. d83dde09

A tak z punktu widzenia fizjoterapeutki- jak oceniasz moją postawę? Wykryłaś jakieś nieprawidłowości w mojej postawie? Bo pamiętam, jak raz wstawiłam zdjęcie koleżanki, to pisałaś coś o skoliozie czy czymś podobnym.
MaqdaIena
MaqdaIena: o, jaka z Ciebie drobnota ;D. Tyle to ja ważyłam pewnie w podstawówce, kiedy miałam sama ledwo 160 cm wzrostu albo i mniej ;D. Pewnie sięgasz mi do brody ;D.

W podstawówce to ja ważyłam ok. 30 kg jak nie mniej, w sumie przyznam, że nie pamiętam nawet mojej wagi z tamtego okresu. :D

a ile masz wzrostu?
MaqdaIena
MaqdaIena: Yh, niby nie musisz, a wrzucasz zdjęcia w biustonoszu na forum, którego się wstydzisz.

Bo co to takiego? Zupełnie nie rozumiem, dlaczego to miałoby być czymś zakrawającym o dewiację... W sumie już kiedyś mi pisałaś, żebym wrzuciła zdjęcie w staniku, więc teraz to zrobiłam. Zdjęcie jest bez twarzy, nie ma tam nic zbereźnego, nie mam nadwagi, żebym się jakoś szczególnie musiała wstydzić.
MaqdaIena
MaqdaIena: Dziwne z Ciebie stworzenie, którego nie potrafię zrozumieć

Nie tylko Ty. d83dde09
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A że mam większe cycki (choć nie są jakieś mega wielkie, ale coś odstaje) i płaski brzuch, to może wam się wydawać, że poza jest nienaturalna albo że celowo wciągam brzuch, choć udowodniłam wam, że tak nie jest!

No właśnie chyba o to chodzi ;D
Optycznie na zdjęciach tak to wygląda i naprawdę nie chciałam być złośliwa, nie tym razem ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ak nie masz potrzeby, to nie polecam, nie jest to nic fajnego. Ale czasem lepsze to niż czekanie 15 minut na kolejny tramwaj

Moja dupa za bardzo przyzwyczaiła się do własnego wozidła, więc nie planuję biec na nic publicznego ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: A tak z punktu widzenia fizjoterapeutki- jak oceniasz moją postawę? Wykryłaś jakieś nieprawidłowości w mojej postawie? Bo pamiętam, jak raz wstawiłam zdjęcie koleżanki, to pisałaś coś o skoliozie czy czymś podobnym

Marto... wtedy faktycznie zwróciłam Ci uwagę na jakaś terminologię, już nawet nie pamiętam jak to zdjęcie wyglądało ;D.
Twoja postawa jest godna pozazdroszczenia, wcześniej dałam o tym znać, bo ja się garbię od zawsze, a bardzo bym nie chciała ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: a ile masz wzrostu?

Ja mam 171 cm wzrostu :).

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo co to takiego? Zupełnie nie rozumiem, dlaczego to miałoby być czymś zakrawającym o dewiację... W sumie już kiedyś mi pisałaś, żebym wrzuciła zdjęcie w staniku, więc teraz to zrobiłam. Zdjęcie jest bez twarzy, nie ma tam nic zbereźnego, nie mam nadwagi, żebym się jakoś szczególnie musiała wstydzić

Dewiację ? O niej nie ma mowy w tym przypadku.
Naprawdę napisałam byś wrzuciła zdjęcie w staniku ? Ahahah ;D.
Tutaj nie chodzi o wstydzenie się własnego ciała, bo pomimo tego że moje nie jest idealne to się go nie wstydzę, jednak ja bym nie wrzuciła zdjęcia w bieliźnie gdziekolwiek.
Rozumiesz chyba to, że patrzę na Ciebie poprzez prymat siebie ;).
:ziober2:
Rosiczka
Rosiczka
  4 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: OkNo znalazłam... Ale chyba się nie obrażasz, co? Bo nie masz się czego wstydzić.

Nie obrażam. Lajt.
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No właśnie chyba o to chodzi ;D

O to, to znaczy? Bo chyba nie załapałam ^^
MaqdaIena
MaqdaIena: naprawdę nie chciałam być złośliwa

Przecież Cię o to nie osądzam... każdy ma prawo mieć wątpliwości.
MaqdaIena
MaqdaIena: Marto... wtedy faktycznie zwróciłam Ci uwagę na jakaś terminologię, już nawet nie pamiętam jak to zdjęcie wyglądało ;D. Twoja postawa jest godna pozazdroszczenia, wcześniej dałam o tym znać, bo ja się garbię od zawsze, a bardzo bym nie chciała ;D

Ok d83ddc4d
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja mam 171 cm wzrostu :).

Dużo. No to faktycznie przy Tobie jestem niska. Ja mam metr 57.
MaqdaIena
MaqdaIena: Naprawdę napisałam byś wrzuciła zdjęcie w staniku ? Ahahah ;D.

Tak. Pewnie w formie żartu, ale ja wiem, że każdy żart ma w sobie choć trochę prawdy. d83dde09
MaqdaIena
MaqdaIena: utaj nie chodzi o wstydzenie się własnego ciała, bo pomimo tego że moje nie jest idealne to się go nie wstydzę, jednak ja bym nie wrzuciła zdjęcia w bieliźnie gdziekolwiek.

Ja to rozumiem.. Nie każdy by to zrobił, jasne. Ale ja uważam, że nie jest to aż tak strasznego. Dobra, myślę, że tyle na ten temat wystarczy.
MaqdaIena
MaqdaIena: Rozumiesz chyba to, że patrzę na Ciebie poprzez prymat siebie ;).

No właśnie wiem, widzę :) I to też rozumiem, bo też czasem patrzę na innych przez pryzmat siebie choć wiem, że ludzie są różni i w sumie to, co robią to ich sprawa.
Rosiczka
Rosiczka: Nie obrażam. Lajt.

d83ddc97
Nymphomaniac
Nymphomaniac
  4 Agosto 2014

dajcie outfity,a nie walicie sciane tekstu

Rosiczka
Rosiczka
  4 Agosto 2014

nie chce mi się

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.