Dzień Dobry, Dobry wieczór czy jak tam wolicie
Mamy LATO, słoneczna pogoda, dupcie i cycki opalone?
Przechodząc do sedna sprawy:
Z racji iż jest ciepłe popołudnie, Beata się naćpała i założyła zacny temat o opisywaniu, ubolewam nad tym faktem rzecz jasna, ale do czego zmierzam....
W poniższym temaciku Beatki mej, niestety mnie ludzie opisują [*] tragedia, a Miłości Mojego życia nie opisują, nie chcą, co mnie bardzo boli i Kamilcię też. Jest bardzo smutna, że zapomnieliście o niej Więc ten Hot TemaciQ poświęcam specjalnie jej!
Moi drodzy Parafianie, opisujemy naszą zacną Marylkę etc, Marylę, Marylajn, Marylcię.
Licze na Was i na to, że będę dziś miała z nią seks
Pozdrawiam me Kochanie i wszystkich obecnych
oraz osobne pozdrowienia dla NAĆPANEJ BEATKI
lista tematów
[Czat] Ważne! : D strona 2 z 3
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Przyłoże je do mego serca i nie będzie krwawić.
Szpila: Nie chce mi się, zresztą nie znam Kailci tak dobrze, wymieniłyśmy się tylko na GyGy fotkami cycków, czsem postujemy na fejsie.
Ona Ci cycki pokazuje?

Czyli jestem szlachtą

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Z której strony by nie patrzeć, jest wciąż wiosna.
Moja skóra jest cały czas w odcieniu ziemistym (czyli naturalnym), z dwóch prostych powodów. Nigdy nie lubiłem opalania się - chyba najnudniejsze zajęcie jakie można wymyślić. Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze). Jedyny kontakt ze świeżym powietrzem to gdy wychodzę z psem na spacer. Nuda i monotonia.
Jak można opalania ni lubić

Konradziq: Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze).
Też bym musiała. Egzaminy mi się zaczęły, a nadal pustka w głowie.
Chciałabym by mi się nudziło. A mi brakuje czasu na wszystko.
Podbijam.
Konradziq: Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze). Jedyny kontakt ze świeżym powietrzem to gdy wychodzę z psem na spacer. Nuda i monotonia.
Bardzo optymistyczny akcent.
Ważne że potrafisz widzieć dobro
Ważne że dostrzegasz jego ogrom
To kształtuje twój światopogląd
Człowiek tu musi wejść w krwiobieg
http://www.youtube.com/watch?v=h8tHbnawfXY