Co się stało z tą opcją?
Czy tylko u mnie jej nie ma?
lista tematów
[Kamerki] Prywatna Cam strona 1 z 2
Nie ma już tej możliwości, przebudowa systemu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Powstał już podobny temat, tak postanowiła większość, w razie jakichkolwiek zmian, na bank się o tym dowiecie Misiaki

Lukasz: gdzieś jest jakaś ankieta czy coś?
nie widziałem czegoś takiego jak - "klienci czy podoba sie wam priv cam"
ehhhhhhh
Jak już musicie dokładnie wiedzieć, to proszę bardzo...
Było bardzo dużo skarg i zażaleń, chodziło o różne problemy związane z samymi pokojami priv.
Pokoje priv zniknęły i na chwilę obecną nie ma możliwości powrotu, jest to spowodowane przebudową systemu.
Góra tak zadecydowała, ma być lepiej, will see.
Jeżeli komukolwiek z Was tak bardzo brakuje pokoi prywatnych, to "KONTAKT" i heja, formularz przyjmie wszystko ^^
Na bank Udzielą Wam wszystkich informacji, my tu tylko sprzątamy.
Co do jakości, bo o tym też już słyszałem, powód jak wyżej, przebudowa systemu, przechodzimy na nowy silnik itp.
Przybliżony czas ogarnięcia tych "problemów" - Nieznany, piszcie na kontakt.
Dzięki
Lukasz: a co do cam, no chciałem z dziewczyną pogadać i wbić nie mogłem, a sky nie mam :C
cóż czas jednak aktywowac sky xddd
No ja osobiście z tego nie korzystałem, ale domyślam się, że jakiś tam % Userów z tego korzystał i teraz ma lipę..
Szykują się jakieś "bliżej nieznane" zmiany i jest troszkę szumu, z czasem wszystko wróci do normy.
Jak będę wiedział o jakiejś nowości, zmianach itp. to na pewno napiszę, a jak nie ja, to ktoś inny ^^
Ja sobie marzę rozdzielczość 720p z dźwiękiem stereofonicznym. Poza tym czy tak ciężko jest włączyć opcje transmisji prywatnej?
Jeszcze bym to tak widział, transmisja prywatna dla kilku osób.
Jeszcze bym to tak widział, transmisja prywatna dla kilku osób.