Siemanko :) Może by zachęcać ludzi do korzystania z fotki tv urządzić jakieś konkursy.
Mam na myśli, codziennie do rozdania jakieś żetony, itd.
Stworzyć ranking najbardziej oglądanych kobiet i mężczyzn.
Urządzić zawody takie jak:
Ile najwięcej osób będzie na transmisji u mężczyzny i u kobiety.
Pierwsze miejsce kobit i mężczyzn otrzymuje nagrodę 100 żetonów.
1000 żetonów można zamienić na 30 dni KLUBU GWIAZDY.
Jeżeli bez żetonów, to chociaż sam ranking najlepszych transmisji w danym dniu...
lista tematów
[Kamerki] Nowości jakieś... strona 1 z 2
Trzeba najpierw pomyśleć w jaki sposób dziewczyna może sobie podbić oglądalność,np 300 osób ,na pewno nie czytając poezje mickiewicza, -,- .Chodzo o to że jak taka dziewczyna ma taki rekord TO pradopodobnie robiła "show","pokazik" i podobne.Nie wydaje mi sie to dobrym pomysłem,wręcz by prowokowało do takich zachowań .Jeden showup już jest ;>
zgadzam się z pikuj95 - ale sam pomysł konkursów nie jest zły
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
ModTV
Klub gwiazdy to forum :> Chyba na gwiazdę :P
Konto usunięte: Trzeba najpierw pomyśleć w jaki sposób dziewczyna może sobie podbić oglądalność,np 300 osób ,na pewno nie czytając poezje mickiewicza, -,- .Chodzo o to że jak taka dziewczyna ma taki rekord TO pradopodobnie robiła "show","pokazik" i podobne.Nie wydaje mi sie to dobrym pomysłem,wręcz by prowokowało do takich zachowań .Jeden showup już jest ;>
Zgadzam się, mało tego należałoby założyć blokady np. anty spamowe (w sumie to już teraz by się przydały), a przy kilku pokojach o widowni 300 osób nie dość, że byłby problem z ofertami seksualnymi to do tego najprawdopodobniej z linkami.
Ale sam pomysł jak najbardziej :) Jestem za :)
Nie chodzi o jakiekolwiek prowokacje do pokazów i pokazywania cycków...
Najładniejsza i najmilsza kobieta wiadomo ma dużą oglądalność, ludzie ja lubią i w zamian można by ją nagrodzić... Żetony można zastąpić "foteczkami" gdzie za określoną ilość można za darmo wymienić to na darmowe dni klubu gwiazd. Prowadzić ranking najpopularniejszych kobiet i mężczyzn. Chłopak przystojny szukający dziewczyny, miły, uprzejmy też ściągnie trochę publiczności...
Blokady antyspamowe, odwiedzanie transmisji bez fotek zabronione, zakaz wklejania linków, przekleństw jak najbardziej :)
PS. Ranking najładniejszych kobiet od 1 do 50 jest. A mężczyźni? Dyskryminacja?
Najładniejsza i najmilsza kobieta wiadomo ma dużą oglądalność, ludzie ja lubią i w zamian można by ją nagrodzić... Żetony można zastąpić "foteczkami" gdzie za określoną ilość można za darmo wymienić to na darmowe dni klubu gwiazd. Prowadzić ranking najpopularniejszych kobiet i mężczyzn. Chłopak przystojny szukający dziewczyny, miły, uprzejmy też ściągnie trochę publiczności...
Blokady antyspamowe, odwiedzanie transmisji bez fotek zabronione, zakaz wklejania linków, przekleństw jak najbardziej :)
PS. Ranking najładniejszych kobiet od 1 do 50 jest. A mężczyźni? Dyskryminacja?
Rozumiem, że są "napalone nastolatki" boże... Nie moja wina, że rodzice nie potrafią tego dopilnować, że ona się nie szanuje i pokazuje za dużo na fotka.tv
Co do stworzenia rankingu nadal jestem za tym by powstał, bez nagród ale by powstał.
Co do stworzenia rankingu nadal jestem za tym by powstał, bez nagród ale by powstał.
Konto usunięte: Rozumiem, że są "napalone nastolatki" boże... Nie moja wina, że rodzice nie potrafią tego dopilnować, że ona się nie szanuje i pokazuje za dużo na fotka.tv
Oczywiście masz rację no nasza też nie :)
Co do jakiś konkursów na Fotka.tv oczywiście za :)
jest taki portalik http://camclubtv.pl gdzie są żetony, są konkursy, ale jakoś wcale tam ludzie się nie pchają tabunami, by tą kaskę zgarnąć.